Evenimentul Zilei > Politica > O femeie și-a UCIS soacra, i-a TĂIAT DEGETELE și i-a DECAPITAT câinele
O femeie și-a UCIS soacra, i-a TĂIAT DEGETELE și i-a DECAPITAT câinele

O femeie și-a UCIS soacra, i-a TĂIAT DEGETELE și i-a DECAPITAT câinele

Exasperată de soacră, o femeie s-a răzbunat cum nu s-a mai văzut. A ucis-o pe mama soțului ei, dar mai înainte, ca să o facă să sufere, i-a omorât și animalele de companie, un miel și un câine. Pe acesta din urmă l-a decapitat.

O femeie în vârstă de 60 de ani, aparent cu probleme psihice, este bănuită de Poliție că și-a ucis fosta soacră, în vârstă de 80 de ani, miercuri dimineața. Furia femeii s-a răsfrânt și asupra animalelor de companie ale victimei, un miel și un câine, patrupede care, de asemenea, au fost găsite moarte.
Bătrâna de 80 de ani din localitatea Zăbrani ( Arad) a fost lăsată în grija fostei nore, săptămâna aceasta, în timp ce nepoțoi, care o aveau în grijă, au plecat în vacanță.
Potrivit arq.ro, suspecta a sacrificat mai întâi mielul, care era animal de companie al victimei, apoi a intrat în casă și a ucis-o pe bătrână. Acesteia, i-ar fi tăiat și două degete de la mâna dreaptă. După ce a omorât-o pe femeia de 80 de ani, criminala a ieşit în curtea casei, unde câinele agitat a muşcat-o. într-un acces de furie, aceasta a pus mâna pe câine, l-a pus pe un butuc şi l-a decapitat.
Tragedia a fost descoperită de vecini, care au văzut-o pe suspectă plimbându-se fără țintă prin curtea casei, plină cu sânge pe mâini. Femeia, care a fost reținută de polițiști și internată la spitalul de psihiatrie din Arad.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: