Logoul celui mai popular motor de căutare american o prezintă pe Julia Child în timp ce gustă din mâncare. Literele care formează logoul sunt înlocuite cu imaginile unor ingrediente şi preparate.

Julia Child (1912-2004) este celebră pentru că a popularizat bucătăria franţuzească în rândul americanilor. Volumul ei de debut "Mastering the Art of French Cooking" este o carte de bucate celebră în SUA. Ea a realizat şi o serie de emisiuni televizate,  cea mai celebră fiind "The French Chef", care a avut premiera pe micile ecrane în 1963.

Child a învăţat să gătească la Paris, unde a urmat cursurile celebrei şcoli Le Cordon Bleu şi apoi a fost eleva lui Max Bugnard şi a altor maeştri bucătari celebri.

În 2000, Child a primit din partea Guvernului francez Legiunea de Onoare şi în acelaşi an a fost aleasă "fellow" al American Academy of Arts and Sciences. În 2003 a primit din Medalia pentru Libertate, acordată de preşedintele american.

În 2002, a constituit o sursă de inspiraţie pentru "The Julie/Julia Project", un blog culinar popular al Juliei Powell, care a stat la baza bestellerului din 2005 "Julie and Julia: 365 Days, 524 Recipes, 1 Tiny Apartment Kitchen". Cartea şi blogul au stat ulterior la baza filmului "Julie & Julia" (2009), în care Meryl Streep a portretizat-o pe celebra bucătăreasă.