Evenimentul Zilei > Monden > O actriță din „Las Fierbinți” a trăit un coșmar după ce s-a infectat cu coronavirus. „Frica mea era să nu rămân noaptea fără aer”
O actriță din „Las Fierbinți” a trăit un coșmar după ce s-a infectat cu coronavirus. „Frica mea era să nu rămân noaptea fără aer”

O actriță din „Las Fierbinți” a trăit un coșmar după ce s-a infectat cu coronavirus. „Frica mea era să nu rămân noaptea fără aer”

Liliana Mocanu, actriță în serialul „Las Fierbinți” a povestit prin ce necazuri a trecut după ce s-a infectat cu coronavirus în luna septembrie.

Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din serialul „Las Fierbinți”, a avut mari probleme de sănătate, după ce s-a infectat cu coronavirus în luna septembrie. Și fiica ei, Ana, a suferit din această cauză, pentru că nu a scăpat neinfectată.

Mari probleme pentru Liliana Mocanu după ce s-a infectat cu coronavirus

„Am luat legătura cu doctorul Adrian Marinescu şi am mers să fac un test PCR, după ce testul rapid pe care l-am făcut înainte să intru la filmări era pozitiv. M-am dus acasă şi nu am mai ieşit.

Fiica mea, Ana, când a venit de la şcoală, i-am făcut test şi a ieşit negativ. Atunci am sunat la salvare, să îi facă un PCR. Am vorbit din nou cu medicul şi m-a chemat la spital pentru o evaluare. Iniţial am vrut să merg, apoi m-am răzgândit, pentru că nu mă durea nimic. Însă, eram panicată că nu luam medicamente.

În aceeaşi zi, au început durerile. Oameni buni, am trăit nişte dureri musculare, de oase, de spate, de aveam impresia că oasele mele erau schimbate cu nişte tije de fier”, a povestit Liliana Mocanu la PRO TV.

„Oameni buni, aşa am ajuns eu la Balş, la evaluare”

Actrița a vorbit și despre o mare spaimă care a bântuit-o în acea perioadă. Ea se temea să nu ajungă în situația în care nu va mai putea respira normal. A chemat salvarea, care a ajuns după 4 ore și jumătate de la apelul la numărul 112.

„Frica mea era să nu rămân noaptea fără aer, să nu pot să respir. Am sunat la salvare la ora 18 şi a venit la 22:30. Dormeam şi nu mă mai durea nimic. Oameni buni, aşa am ajuns eu la Balş, la evaluare. Nu am stat internată acolo, am făcut un CT pulmonar şi mi s-au luat analize de sânge”, a mai afirmat actrița pentru sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: