Nuţu şi Sile Cămătaru, faţă în faţă cu judecătorii la Instanţa supremă

Nuţu şi Sile Cămătaru, faţă în faţă cu judecătorii la Instanţa supremă

Evenimentul Zilei vă prezintă cele mai importante evenimente de miercuri, 25.05.2016

Nuţu şi Sile Cămătaru, faţă în faţă cu judecătorii la Instanţa supremă

Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru şi fratele său, Vasile Balint, cunoscut ca Sile Cămătaru precum şi membri ai clanului „Cămătaru” şi ai grupării „Sportivilor” sunt aşteptaţi, mâine, la Instanţa supremă, unde se judecă un nou termen în apel din dosarul prinvind conflictele dintre cele două grupări, în care deseori s-au folosit şi arme de foc. Săptămâna trecută, Nuţu şi Sile Cămătaru au fost eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu, ei fiind încarceraţi după un scandal care a avut loc în august 2015, pe holurile instanţei de fond, în urma căruia un „sportiv” s-a ales cu nasul spart. În luna februarie 2016, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat, pe fond, pe Nuţu Cămătaru la 5 ani şi 5 luni de închisoare, pe Sile la 7 ani de închisoare, iar liderul „Sportivilor”, Radu Cristian Roşca, a primit 12 ani de închisoare. 

Evenimentele zilei de miercuri, 25.05.2016

Ne puteți urmări și pe Google News

Mâine, 25 mai 2016, orele 15.00, are loc prima conferinţă de presă susţinută de noul ministru, Voiculescu Vlad Vasile. Evenimentul va avea loc la sediul Ministerului Sănătății.

Ministerul Culturii anunţă miercuri numirea noului manager interimar al Operei Naţionale Bucureşti, Beatrice Rancea. Detalii interesante privind acestă nominalizare, în Evenimentul zilei de maine.

Mâine începe o serie de proteste sindicale organizate de Blocul Național Sindical. Sindicaliştii vor picheta Palatul Cotroceni, pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă. Mâine vor protesta sindicatele din industria de apărare, care vor picheta sediul Preşedinţiei între orele 11,00 — 14,00, împreună cu organizațiile sindicale din sector afiliate la Cartel Alfa. Sunt anunţaţi 300-500 de participanţi. Luni, 30 mai, este programată o acțiune de protest a BNS având ca obiect legislația muncii (negocieri colective, dialog social, Codul Muncii, sindicate), marți, 31 mai, va veni rândul sindicatelor din agricultură să picheteze, iar joi, 2 iunie, al celor din industria constructoare de automobile și subansamble auto și din transporturi, afiliate la BNS. Vineri vor protesta sindicatele din energie.