Evenimentul Zilei > Social > Nu trebuie să lipsească de pe masă! Alimentele care îţi aduc noroc şi bunăstare în noul an
Nu trebuie să lipsească de pe masă! Alimentele care îţi aduc noroc şi bunăstare în noul an

Nu trebuie să lipsească de pe masă! Alimentele care îţi aduc noroc şi bunăstare în noul an

Vrei să îți mergă bine în noul an? Atunci, aceste alimente care îţi aduc noroc şi bunăstare în 2020 nu trebuie să lipsescă de la festinul de Revelion. În noaptea dintre ani este bine să ai pe masă struguri, peste, fructe rotunde, legume verzi, rodii şi să mănânci din toate. 

Fructele rotunde atrag că un magnet prosperitatea Indiferent că le consumi sau nu, este bine să le ai pe masă. Citricele, merele, rodiile trebuie să aibă un loc de cinste la masă de Revelion.

Acestea menţîn sănătatea, îmbunătăţesc vitalitatea şi simbolizează prosperitatea, continuitatea, infinitul, scriu jurnaliștii de la clicksanatate.ro.

Legumele verzi înmulţesc resursele financiare. Culoarea verde este asociată şi cu ideea de înflorire şi de dezvoltare, dar şi cu banii. Prin urmare, e bine să mănânci verdeţuri în noaptea de Revelion, dacă vrei să ai mai mulţi bani în 2020. Pe de altă parte, dacă nu ştiai, verdele simbolizează şi sănătatea. Optează pentru garnituri de salate cu ceapă verde, cu foi de salată, spanac, castraveţi. Multe alimente verzi pe masă să fie!

De la spanioli vine credinţa că e bine să mănânci 12 boabe de strugure în noaptea de Revelion, dacă vrei că următorul an să fie unul norocos. 12 boabe de strugure pentru 12 luni norocoase. Nu greșești nici dacă alegi să mănânci 12 boabe de stafide. Atenție! Pentru noroc, belșug și sănătate, este bine să consumi boabele imediat în primele clipe ale noului an.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.