Evenimentul Zilei > International > Nu mai au NICIO LIMITĂ! Un nou atac asupra Bagdadului s-a produs în această dimineaţă
Nu mai au NICIO LIMITĂ! Un nou atac asupra Bagdadului s-a produs în această dimineaţă

Nu mai au NICIO LIMITĂ! Un nou atac asupra Bagdadului s-a produs în această dimineaţă

O uzină aflată la perferia Bagdadului a fost aruncată în aer în această dimineaţă la ora locală 06.00. O maşină capcană a fost plasată la intrarea în fabric, iar în clădire au intrat şi şase atacatori dotaţi cu veste explozibile, transmite Reuters.

Cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 21 au fost rănite în urma exploziei de la o uzină de gaz de la periferia Bagdadului, capital Irakului. O maşină-capcană a fost plasată la intrarea în clădire, unde au intrat şi 6 atacatori cu veste explozibile, urmând o confruntare cu forţele de securitate, declară surse din poliţia loocală.

În timpul confruntărilor, trei rezervoare de gaz au fost incendiate, însă, forţele de securitate au reuşit să controleze situaţia. La faţa locului au ajuns zeci de maşini ale poliţiei.

Premierul Haider al-Abadi a declarat că astfel de atacuri sunt încurajate de criza politică din Irak prin care se încearcă revizuirea sistemului de guvernare bazat pe cote, pentru a comite bombardamente în zone aflate oficial sub control guvernamental.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: