Evenimentul Zilei > Justitie > Noroc-chior pentru DIICOT: „O persoană a căzut de la etaj şi…”
Noroc-chior pentru DIICOT: „O persoană a căzut de la etaj şi…”

Noroc-chior pentru DIICOT: „O persoană a căzut de la etaj şi…”

Din comunicatul de presă al DIICOT aflăm că în locuinţa unei persoane care a căzut de la etajul unui imobil s-au găsit droguri de risc şi mare risc.

Comunicatul DIICOT: „La data de 31.03.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de un inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc”.

Datorită apelului la 112 DIICOT a descoperit drogurile din locuinţa respectivă

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 31.03.2020, lucrători de poliție din cadrul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui imobil situat de pe raza municipiului Ploiești.

În locuința acestuia au fost identificate mai multe substanţe interzise la deţinere, motiv pentru care s-a dispus formarea unei echipe operative din cadrul B.C.C.O. Ploieşti care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost ridicate două plante, cinci recipiente ce conțineau diverse cantităţi de materie vegetală, 200 de comprimate inscripționate LSD și două grindere.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul remis.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: