Evenimentul Zilei > Politica > Norica TAIE în CARNE VIE: „Premierul Tudose E IPOCRIT! A ACCEPTAT să lucreze cu MINIŞTRII PENALI şi NU a avut obiecţii!”
Norica TAIE în CARNE VIE: „Premierul Tudose E IPOCRIT! A ACCEPTAT să lucreze cu MINIŞTRII PENALI şi NU a avut obiecţii!”

Norica TAIE în CARNE VIE: „Premierul Tudose E IPOCRIT! A ACCEPTAT să lucreze cu MINIŞTRII PENALI şi NU a avut obiecţii!”

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai susţine că premierul Mihai Tudose este ipocrit şi lipsit de consecvenţă, deoarece a acceptat de la bun început să lucreze cu miniştrii care au probleme penale, fără să ridice nici cea mai mică obiecţie în acest sens.

„Criza politică a fost declanşată de reacţia primului ministru care a anunţat că vrea remanierea tuturor miniştrilor care au probleme penale. Această doleanţă ne demonstrează că premierul Mihai Tudose nu este un om consecvent. E vorba de ipocrizie. Dacă ai acceptat de la început să lucrezi cu miniştrii penali, fără să pui nicio clipă problema asta, ce te-a apucat acum? Atitudinea lui Mihai Tudose devine una foarte curioasă. Mă întreb cine vrea să destabilizeze România, care este pe un trend economic ascendent”, a declarat Norica Nicolai, la Antena 3.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: