Noi probleme pentru polițista lui Victoraș Micula. Lovită de timbru

Noi probleme pentru polițista lui Victoraș Micula. Lovită de timbru

Polițista Camelia Maria Erdei care îl lăsa pe Victoraș Micula să acceseze ilegal baza de date a Ministerului de Interne a primit o nouă lovitură. De această dată din partea fostului soț, de care s-a despărțit cu mare scandal.

Camelia Maria Erdei, fostă Ile a divorțat cu doi ani, pe vremea petrecea nopțile în compania lui Victoraș Micula, lăsându-l să scotocească prin baza de date a MAI, chiar în sediul poliției, i-a deschis proces fostului soț, un afacerist din Bihor, pentru a pune mâna pe averea lui. În primă fază, polițista lui Micula a omis să timbreze cererea pentru procesul de partaj, așa că judecătorii i-au pus în vedere să îndeplinească obligația. Însă, cum polițista infractoare n-a respectat indicațiile instanței, iar fostul soț a cerut să i se respingă acțiunea, cererea sa a fost anulată.

Ea, a fost trimisă în judecată, recent, alături de trei colegi polițiști și milionarul Victor Micula, pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale. Potrivit procurorilor, Victor Micula s-ar fi îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziționare corporală, împreună cu polițiști reali. În plus, el ar fi avut acces ilegal la bazele de date ale MAI unde a căutat informații inclusiv despre cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victoraș Micula „un fel de polițist”

Conform Parchetului, în noaptea de 28 spre 29 martie 2018, venind de la Băile Felix către Oradea, Micula, aflat la volanul unui Mercedes cu iubita și prietenii lui, l-ar fi șicanat în trafic pe un bărbat care conducea un Opel. Victima a fost urmărită de Micula și s-a refugiat într-o benzinărie, unde a fost prinsă de agresor, care a început să îi lovească mașina, scrie spynews.ro.

Șoferul Opelului ar fi sunat la 112 ca să reclame agresiunea, apoi ar fi reușit să scape de urmărirea lui Victor Micula. Acesta a apelat la un prieten polițist și au plecat împreună să îl caute pe șoferul Opelului. Cum nu l-au mai găsit, Micula a mers la sediul Poliției, unde i s-a permis accesul în zona restricționată a Biroului Supravegheri Video și a accesat ilegal bazele de date MAI pentru a căuta informații despre șofer.

„Odată ajunşi în biroul de Supravegheri Video, care se afla în imediata de biroul utilizat de Z A C, cu acordul prealabil al acestuia, inc. E.C.M. (Erdei Camelia Maria, n.r.), agent şef adjunct de poliţie în cadrul Pol. Mun. Oradea-Biroul Ordine Publică, care îşi desfăşura activitatea în acea noapte în biroul indicat mai sus, potrivit planificării, la solicitarea şi în prezenţa inculpatului M.V., la ora 02:54, folosind userul şi parola proprie, a accesat bazele de date (în condiţiile în care accesul la aceste date este restricţionat, sens în care se stabileşte un user şi o parolă individuală, ce este acordată anumitor funcţionari din cadrul Poliţiei, de autoritatea competentă la nivel naţional), şi anume Evidenţa Auto, Evidenţa Paşapoarte, respectiv Evidenţă Persoane, toate trei gestionate de M.AI.-DEPABD, ocazie cu care inculpatul M.V a aflat identitatea persoanei cu care a avusese incidentul în trafic, respectiv datele personale ale acestuia şi ale membrilor familiei sale”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Interesul pentru interpreta Vlăduța Lupău

Conform anchetatorilor, Victor Micula s-a folosit de baza de date a MAI pentru a căuta informații despre cântăreața Vlăduța Lupău (foto sus). „În seara zilei de 21.04.2018, în jurul orei 23:00, inculpatul M.V. (Micula Victor, n.r.) s-a deplasat la sediul Poliţiei Mun.Oradea, împreună cu prietenul său, martorul P P B, cu intenţia de a afla mai multe informaţii confidenţiale legate de persoana martorei L.V. (Lupău Vlăduța - n.r.), o cunoscută interpretă de muzică populară, de care inculpatul M.V. era interesat. …………….. cei doi au intrat în biroul Biroul Supravegheri Video din cadrul Pol.Mun.Oradea, unde îşi desfăşurau activitatea E.C.M. (Erdei Camelia Maria, n.r.), respectiv martorul B A, din cadrul Poliţiei Locale Oradea.

Cu acea ocazie, suspectul M.V s-a aşezat la biroul folosit de ECM, cu acordul acesteia, după care a efectuat nemijlocit mai multe interogări în bazele de date în legătură cu numita L.V. M, respectiv cu membri familiei acesteia (…-tatăl, Lupău …-mama şi …-fratele), efectuând şi fotografii de pe ecranul calculatorului care înfăţişau datele personale ale martorului L.V.”, se arată în rechizitoriu.