Evenimentul Zilei > Politica > Noi paşi în PMP pentru alegerile din partid
Noi paşi în PMP pentru alegerile din partid

Noi paşi în PMP pentru alegerile din partid

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, a anunţat că în cadrul Consiliului Executiv de astăzi s-a decis convocarea pentru 22 aprilie a unui Colegiu Naţional al PMP.

Principala temă a Colegiului Naţional din 22 aprilie este situaţia aleşilor locali ai formaţiunii, ca etapă premergătoare în vederea înfiinţării Ligii aleşilor locali ai partidului. 

"În Consiliul Executiv de astăzi am decis să convocăm Colegiul Naţional pentru data de 22 aprilie la Bucureşti. Un colegiu tehnic, unde vom discuta subiecte ce ţin de organizarea partidului, în mod special pe chestiuni ce ţin de situaţia aleşilor locali, pentru că vom avea în luna iunie o reuniune de înfiinţare a Ligii aleşilor locali ai PMP, ţinând cont de faptul că avem aproape 3.000 de consilieri locali la nivel naţional", a declarat Tomac, citat de Agerpres.

Totodată, în cadrul reuniunii Consiliului Executiv de astăzi s-a decis validarea ca preşedinte interimar al organizaţiei PMP Sector 5 a lui Lucian Iliescu, consilier general în cadrul CGMB.

În 3 martie, Colegiul Naţional al PMP a hotărât ca Congresul pentru alegeri să aibă loc în 21 octombrie.