Evenimentul Zilei > Economie > Noi curse de avion, spre patru destinații, de pe un aeroport important din România

Noi curse de avion, spre patru destinații, de pe un aeroport important din România

Din august, bănățenii au curse directe, de avion, spre patru destinații extrem de interesante din Germania, Danemarca și Anglia. Oferta vine din partea unei companii low cost și are ca punct de plecare Aeroportul Internațional Timișoara.

Sunt, în total, 4 destinații, care vor fi active din 4, respectiv 6 august.  Astfel, se va zbura spre Billund – Danemarca, Doncaster / Sheffield – Marea Britanie, Nurnberg și Karlsruhe/Baden-Baden – Germania cu o frecvență, pentru fiecare din destinații, de două zboruri pe săptămână, anunță oficialii aeroportului timișorean.

Important centru de cultură și artă, cu 500.000 de locuitori, Nurnberg este al doilea cel mai mare oraș bavarez, reconstruit total după ce a fost incendiat în timpul celui de-al doilea război mondial. Unul dintre principalele obiective turistice de aici este Castelul Nürnberg, structură impresionantă de 351 de metri înălțime, castelul a fost reședința tuturor regilor și împăraților germani între 1050 și 1571.

Tot aici se găsește Muzeul Jucăriilor, recunoscut în întreaga lume pentru păpușile vechi de peste 600 de ani.

La Billund, în Danemarca, cea mai mare atracție este parcul tematic Legoland, primul parc de acest gen din lume, care a fost construit în anul 1968.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.