Evenimentul Zilei > Politica > Nivel maxim de alertă teroristă la Bruxelles. Maria Grapini SE TEME să meargă la Parlamentul European. „Mă tem atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi colegi”
Nivel maxim de alertă teroristă la Bruxelles. Maria Grapini SE TEME să meargă la Parlamentul European. „Mă tem atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi colegi”

Nivel maxim de alertă teroristă la Bruxelles. Maria Grapini SE TEME să meargă la Parlamentul European. „Mă tem atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi colegi”

Astăzi este a treia zi consecutivă cu nivel maxim de alertă teroristă în Bruxelles. Europarlamentarul Maria Grapini a declarat că se teme pentru viaţa ei şi se va duce cu frică la Bruxelles şi Strasbourg.

„Din punctul meu de vedere, este situaţia cea mai critică a Europei. Evident că mă tem atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi colegi din cabinetul meu. Orice om conştient de ceea ce se întâmplă are această teamă. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să le trimit mesaj asistentelor care se află în Bruxelles ca să nu iasă din casă. Din nefericire, există această nesiguranţă, inclusiv a circulaţiei. Au fost probleme inclusiv cu trenul între Strasbourg şi Bruxelles, acestea fiind oraşele care leagă, de fapt, instituţiile europene. Asistenţii şi funcţionarii de la Parlamentul European merg la Strasbourg, în săptămâna în care avem plen, cu trenurile de legătură. Există o teamă acum să se mai circule. În Bruxelles s-a declarat această stare de alertă şi vedem ce se întâmplă pe străzi, parcă suntem în război.”, a declarat Maria Grapini,potrivit stiripesurse.ro

În ceea ce priveşte nivelul de alertă impus de autorităţile belgiene, pe de o parte, şi modul cum această stare de lucruri afectează activitatea politică de la Bruxelles, pe de altă parte, europarlamentarul Maria Grapini spune că măsurile luate sunt bune pentru protecţia cetăţenilor, dar este o situaţie nefirească pentru o activitate politică normală.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: