Evenimentul Zilei > Horoscop > Ninge cu fulgi mari în Prahova submontană. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Ninge cu fulgi mari în Prahova submontană. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ninge cu fulgi mari în Prahova submontană. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Stelele iţi sortesc o zi bună, nu te mai doare spatele şi capul, iar cu putina gândire pozitiva poţi rezolva şi problemele cotidiene de Sf. Andrei. Nu uita să feliciţi pe Andree şi Andrei!

HOROSCOP     30   noiembrie   2020

 

BERBEC    Eşti într-o mică vacanță dacă eşti bugetar, la „tarabă” dacă eşti particular! Dar nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile în anturaj cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate. Ai de luat mai multe decizii, care de fapt sunt într-un lanţ logic de hotărâri. Prima impresie, prima părere este cea bună!   Da curs intuiţiei astăzi, lasă logica pe mâine !

TAUR    Majoritatea scenariilor şi planurilor, atât de distracţie cât şi in viata personală, suferă din cauza întârzierilor produse de Saturn. În această mică vacanţă poţi rezolva situaţii delicate. Afacerile obişnuite, de rutină de zi liberă, sunt avantajate. Ascultă şi ia aminte. Fii precis, concis şi eficient. Evită discuţiile cu cei din jurul tău despre viitor. Atenţie la o posibilă dispută în familie, sau, în anturaj, cu prietenii.

GEMENI    Ai probleme sentimentale, de cuplu, dar acest lucru, paradoxal, nu-ţi ştirbeşte capacitatea de a te distra! Nu ţi se cere să te schimbi fundamental, ci doar să respecţi anumite reguli! Este un timp excelent să dai dovadă că banul nu conteză când este vorba să te simţi bine –  să dansezi la lumina lumânărilor şi să mănânci bine, dar nu mult. Acasă! Distracţie şi relaxare. Tot acasă! Nimic cu mult efort, nimic care să te obosescă, nimic neplăcut… Totul spontan, plăcut, relaxant, din inimă!

RAC   Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să-ţi faci un plan! Aspectele negative sunt în casa banilor şi a proprietăţilor, aşa că trebuie să-ţi îndrepţi atenţia şi să-ţi pui abilităţile la maximum pe aceste domenii. Pe de altă parte ai posibilitatea să te relaxezi şi să te odihneşti, ba chiar să te distrezi bine de tot, să te simţi bine – este o perioadă de timp când aspectele lui Venus te fac mai drăgălaş şi vesel tare de tot.

LEU   Conjunctura te avantajează în dragoste, dar e mai puţin favorabilă la bani. Deci, în mica vacanţă de Sf. Andrei şi Ziua Naţională caută optimul, adică să te distrezi bine cu bani puţini! Zi favorabilă. Ai şansa, modalitate şi oportunitatea să faci noi cunoştiinţe profitabile în domeniul tău de activitate. Rigoarea logică şi tenacitatea de care rareori dai dovadă, totuşi, astăzi, te ajută să convingi. Dinamica procesului pe care îl desfăşori te poate scoate uşor din domeniile în care eşti stăpân. Evită să derapezi, ca să nu fi ridicol!

FECIOARĂ    Dacă ai luat o hotărâre, ţine-te de ea. De fapt, o invitaţie, te face să speri intr-o seară agreabilă, la o petrecere de onomastica Andreilor şi a Andreelor! Vezi să iei cadouri interesante! Astăzi continuă, pe alt registru, disponibilitatea ta pentru comunicare si usurinţa transpunerii în vorbe a unor trairi. Emoţional, simţi instinctiv dorinţa să fi cât mai mult în prezenţa celor la care ţii cu adevărat şi care îţi simt căldura sufletească şi îţi răspund pe măsură la gesturile tale tandre şi semnele tale de consideraţie. Până la urmă afli cine te-a vorbit de rău şi mai ales de ce…

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: