Foarte emoționat de noul său statut, Smiley nu contenește să uimească cu pregătirile pentru viitorul copil. Puiuțul de om e așteptat cu mare nerăbdare și emoție, atât de el cât și de frumoasa mămică. Gina Pistol și iubitul ei Smiley au început deja să cumpere obiecte pentru fiica lor, care va veni pe lume anul viitor. Cei doi sunt foarte entuziasmați mai ales că Ginei, medicii i-au spus în trecut că nu poate face copii.

Andrei Tiberiu Maria (37 de ani), alias Smiley, și-a construit casa în care locuiește acum cu Gina în urmă cu mai bine de 5 ani, chletuind 300.000 de euro. Casa are un spațiu generos pentru creație și relaxare sau întâlniri cu prietenii. Acum totul se reconfigurează, pentru a face loc bebelușului.

Smiley a început să testeze

Gina și Smiley s-au mutat împreună de mai bine de un an. Acum au început să amenajeze camera fiicei lor, Gina achiziționând mici obiecte necesare bebelușilor. În timp ce Gina se uită după cărucior, mobilă și jucării pentru camera copilului, Smiley a început să testeze suzete. Și nu oriunde, ci peste tot, inclusiv pe platoul de filmare al emisiunii „Românii au talent”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.