La finalul audierilor, Dan Nica le-a mulţumit parlamentarilor pentru votul exprimat şi a dorit să le transmită că va face totul pentru a demonstra că îşi ia noua misiune în serios şi că munca lui la conducerea MAI va avea rezultate.

În plus, social-democratul a spus că votul exprimat a fost unul politic

Senatorii şi deputaţii vor vota mâine

De asemenea, senatorii şi deputaţii vor vota mâine cu bile, validarea vicepremierului, în urma deciziei Birourilor Permanente ca acesta să fie audiat de comisiile parlamentare.

"Mâine dimineaţă, raportul celor patru comisii va fi prezentat plenului", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, citat de Mediafax, făcând referire la raportul pe care comisiile de administraţie şi Apărare din Camera Deputaţilor şi Senat îl vor adopta după audierea lui Dan Nica pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor. 

Şedinţa de astăzi a comisiilor Parlamentului vine după ce, săptămâna trecută, premierul Emil Boc a cerut organizarea unei şedinţe comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru obţinerea aprobării pentru ca Dan Nica să poată îndeplini, cumulativ, atât funcţia de viceprim-ministru, cât şi pe cea de ministru al Administraţiei şi Internelor.

CITIŢI ŞI:

Vanghelie, exterminatorul de miniştri

Aripile din PSD s-au bătut crunt pe Interne

Dragnea "este un om care este un om dârz"

DEZBATEREA EVZ:

România, internată în stare gravă!