Evenimentul Zilei > Actualitate > NEWS ALERT. Prefectul de Cluj, infectat cu coronavirus! A fost deja dus de urgență la spital
NEWS ALERT. Prefectul de Cluj, infectat cu coronavirus! A fost deja dus de urgență la spital

NEWS ALERT. Prefectul de Cluj, infectat cu coronavirus! A fost deja dus de urgență la spital

Cel care conduce acțiunile anti Covid 19, în județul Cluj s-a infectat cu temutul virus chinezesc.

Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj a anunțat că are Covid 19. El a mai declarat că are un copil de 9 luni, care nu s-a simțit bine și a fost cu el la Spitalul de Pediatrie din Cluj Napoca unde a fost investigat și testat pentru Covid 19, analiza fiind pozitivă. După asta, medicii l-au testat pe prefect și pe soția acestuia, rezultatele fiind pozitive.

”In cursul serii de 4 iulie, am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febra, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalita. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 5 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici. In cursul acestei dimineți ne vom interna cu toții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj. Consider că este extrem de importanta transparenta, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică. Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toți clujenii sa fie responsabili, sa se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existența acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Va doresc tuturor multa sănătate și succes in tot ceea ce faceți. Va voi tine la curent cu evoluția situației”, a spus prefectul.

Repoterul Evenimentului Zilei a reușit să stea de vorbă cu Mircea Abrudean care a declarat că se simte perfect, atât el cât și soția lui. ”Dacă nu era copilul nici nu am fi știut nimic. El nu s-a simțit bine și a fost testat. Acum ne vom duce la Spitalul de Boli Infecțioase unde vom fi internați. Nu știu de unde am luat virusul”, a mai spus prefectul.

Chiar în cursul acestei săptămâni prefectul a participat la mai multe acțiuni pe linia respectării măsurilor impuse de autorități pentru evitarea răspândirii epidemiei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: