Evenimentul ZileiActualitateNETI SANDU, dată de gol de prieteni: Iată ce face ca să verifice previziunile astrologie

NETI SANDU, dată de gol de prieteni: Iată ce face ca să verifice previziunile astrologie

NETI SANDU, dată de gol de prieteni: Iată ce face ca să verifice previziunile astrologie
Astroloaga de la matinalul ProTV a recunoscut că s-a folosit de astrologie ca să rezolve unele situații

Au studiat astrologia, iar acum se ajută de ea în fiecare zi. Neti Sandu spune că astrele nu i-au schimbat viața, dar cu siguranță a ajutat-o să iasă din anumite situații. „As zice ca, nu astrologia mi-a schimbat viata, ea m-a ajutat sa inteleg, in plus, niste lucruri. Sigur, poate si sa rezolv anumite situatii, pentru ca am stiut cand sa am rabdare si cand sa atac. Ma ajuta si astrologia, pe langa lucrurile pe care le-am facut in viata. Si de ea am avut nevoie pe langa celelalte. Dar, doar cu astrologia nu as fi putut. Ea ma ajuta la o igienizare a creierului”, s-a destăinuit cunoscutul astrolog Neti Sandu.

Și Elena Lasconi, care cochetează de ceva vreme cu astrologia la videochat-ul „Horoscop cu Neti si Elena” a povestit ca a fost atrasa de ceea ce tine de horoscop, de paranormal. ”Sunt o persoana curioasa. Cred ca acesta este și motivul pentru care sunt de aproape 25 de ani jurnalist. Mă fascineaza faptul ca în jurul nostru se întâmplă o mulțime de lucruri la care stiinta nu a venit încă cu o explicație logica, clara.  Ăsta este din punctul meu de vedere paranormal. Sunt sigura ca în câteva sute de ani multe dintre întâmplările catalogate astăzi paranormale o sa aibă o explicație. Pana 1970 fenomenul morții clinice, de exemplu, a fost catalogat vrăjitorie, paranormal etc, pana când nu i s-a întâmplat unui om de știință o așa "vrăjitorie". Așa ca, de mai bine de 40 de ani mii de oameni de știință studiază fenomenul morții clinice și cred ca suntem pe cale sa aflam ca din punct de vedere științific Dumnezeu exista.

Sunt o persoana curioasa, însă sceptica.  Iar atunci când am cunoscut-o pe Neti, care îmi descifra tainele astrelor, am încercat sa o "verific" sa văd dacă ce spune ea chiar se întâmplă în jurul meu. Mare mi-a fost mirarea sa constat ca multe se verificau în teren. Dar sa știți ca și ea face același lucru.  E doxa de astrologie, însă urmărește în fiecare zi dacă teoria se regăsește în realitate.

Nu mă posedeaza nimic, fie ca vorbim de astrologie, fie ca vorbim de lucrurile materiale. Sunt pur și simplu interesata de ce se întâmplă în jurul meu. Cum mi s-a schimbat viața? Simplu. Nu mai văd lucrurile din jurul meu doar în alb și negru. În decursul timpului au căpătat o mulțime de nuanțe și va mărturisesc ca de cele mai multe ori sunt fascinante”.


Accesează: