Trebuie eliminat, e periculos!

Fiica de 12 ani se sinucide după ce a văzut acest serial de pe Netflix. Serialul tv povesteşte despre agresiuni între adolescenţi şi potrivit familei Jessicăi Scatterson, ar fi fost cauza hotărârii fiicei sale de a-şi lua viaţa.  Mama duce o bătălie dură pentru eliminarea dramei adolcescentine americane.

Rachael Wartburton, de 33 de ani, din Manchester, cere oprirea serialului şi că, de asemenea, va alerta părinţii asupra posibilelor riscuri pe care vizionarea serialului le pot avea asupra copiilor lor. Potrivit celor ce relatează Metro, Jessica era victima agresorilor şi văzând serialul acela, psihicul său a fost tulburat şi ar fi putut s-o împingă la sinucidere ca ultima soluţie posibilă.

Mama cere în acelaşi timp ca drama să nu se mai repete: ''Nu vreau ca un alt părinte să treacă prin ce am trecut noi. Solicit tuturor să supravegheze ceea ce copiii lor vizionează online'', a declarat ea condamnând Netflix pentru uşurinţa cu care pune la dispoziţie asemenea producţii. 

Ce răspuns au dat cei de la Netflix

Netflix a răspuns la apelul femeii, spunând că-i pare extrem de rău pentru deces şi tristeţea prin care a trecut, dar specificând că la începutul fiecărui episod este specificată prezenţa scenelor  de violenţă, abuzuri, consum de droguri şi alcool. Mai pe înţelesul tuturor, a procedat ca Pilat din Pont: s-a spălat pe mâini în acea fatidică zi…