Evenimentul Zilei > Politica > NAŢIONALIŞTII români se cheamă între ei
NAŢIONALIŞTII români se cheamă între ei

NAŢIONALIŞTII români se cheamă între ei

Naţionaliştii noştri sunt îngrijoraţi că România este printre puținele țări din UE în care ei nu sunt reprezentaţi în Parlament.

Acest lucru face ca interesele națiunii să fie ignorate, mai ales că, spun naţionaliştii, globalismul ține de trecut.

“În contextul în care mișcările patriotice sunt tot mai prezente în peisajul politic și în care Administrația SUA a propus recent naționalismul economic ca politică de stat, România este din nou defazată față de tendințele politice internaționale și nu are, la această oră, o reprezentare de acest fel în forurile de decizie de la București. În schimb, instabilitatea macină clasa politică românească pentru că se simte nevoia unei reorientări în interesul României, singura care poate ghida politicile statului în aceste vremuri în care toată lumea se repoziționează conform cu propriile interese naționale. Acest lucru este evident și la nivelul UE unde fiecare stat membru își calculează poziția față de viitorul Uniunii în funcție de necesitățile sale. Numai România, în lipsă de decidenți care să aibă viziunea viitorului, participă la aceste discuții slujind interesele altor state”, se arată într-un comunicat de presă dat publicităţii de Partidul Forţa Naţională.

Ei cred că este timpul ca în România să se coaguleze un pol naționalist care să fie vocea suveranității și independenței statului român în reașezările politice mondiale și europene: “Partidul Forța Națională, membru al Mișcării Europa Națiunilor și Libertății care reunește mișcările patriotice din UE, transmite de aceea tuturor patrioților adevărați din România, inclusiv parlamentarilor nemulțumiți de politicile propriilor partide, chemarea la a se pune în slujba națiunii române prin participarea la constituirea unei mișcări naționaliste unice care să devină vocea intereselor națiunii române.

“Numai împreună putem da glas și putere naționalismului românesc, menținut până acum într-o stare de dezbinare pentru ca în România să nu existe o reprezentare politică a acestui curent care reprezintă viitorul și singura soluție de salvare a României. Nimeni nu mai poate spune că naționalismul ține de trecut, câtă vreme în SUA și în marile state europene acesta a devenit soluția de ieșire din criză. Dimpotrivă, globalismul și tehnocrația Bruxelles-ului țin de trecut, un trecut de care clasa politică de la București se agață neputincioasă, ratând șansele României de a se afirma pe scena internațională și europeană!”, se mai arată în comunicatul Partidului Forţa Naţională.