Anunțul a fost făcut, marți, de către Federația Română de Fotbal.

Săpunaru a adunat pentru echipa națională 36 de selecții, purtând de 11 ori banderola de căpitan.

„Bună ziua. Încep prin a spune MULȚUMESC!

A fost cea mai mare mândrie a mea să îmi pot reprezenta țara și, în ultima perioadă, să port pe braț banderola de căpitan al Echipei Naționale, purtată de mari fotbaliști ai României și de oameni care acum sunt un model de urmat în viață!

Mulțumesc tuturor celor care s-au aflat la conducerea Naționalei și la conducerea Federației Române de Fotbal! Celor care au avut încredere în mine, celor care m-au criticat, pentru că m-au făcut mai ambițios și mai bun.

Tuturor celor care au fost alături de Echipa Națională și nu au încetat să ne încurajeze, indiferent de echipele pe care le susțineau. Tuturor colegilor cu care am împărțit vestiarul și cu care am reușit să participăm la două Campionate Europene. Am avut o carieră la care mulți visează și sunt mândru de ce am realizat.

Dar a venit timpul să mă retrag de la Echipa Națională a României și să las locul celor tineri și dornici de performanță! Vă mulțumesc și sper din tot sufletul ca Echipa Națională să se califice la Campionatul European din 2020! Hai România”, a fost mesajul de retragere de la echipa națională a României, al lui Cristian Săpunaru.

În acest sezon, Săpunaru evoluează pentru formația Denizlispor din Super Lig (n.r.- prima ligă din Turcia).

Te-ar putea interesa și: