Protestele în favoarea teroriștilor palestinieni din SUA, finanțate de Rusia? Se cere anchetă FBI

Protestele în favoarea teroriștilor palestinieni din SUA, finanțate de Rusia? Se cere anchetă FBI Nancy Pelosi. Sursa foto: Instagram

Fosta președintă a Camerei Reprezentanților Nancy Pelosi, spune că Vladimir Putin stă în spatele conflictului din Gaza și a cerut FBI-ului să investigheze protestele din Statele Unite ale Americii în favoarea teroriștilor palestinieni.

Nancy Pelosi a solicitat investigarea manifestațiilor din Statele Unite care cer încetarea conflictului din Gaza. Mai mult, fosta președintă a Camerei Reprezentanților din Congresul SUA îl bănuiește pe Putin de legături cu teroriștii Hamas, menționând că liderul rus ar putea fi cel care le asigură finanțarea.

Nany Pelosi cere investigarea protestelor din SUA

Fosta președintă a Camerei Reprezentanților din Congresul SUA a lansat un scenariu exploziv legat de evoluția războiului din Gaza. Aceasta a cerut FBI să facă verificări legate de protestele în favoarea teroriștilor palestinieni care au loc în SUA.

Totodată, aceasta a menționat că Vladimir Putin ar putea finanța din umbră atacurile teroriștilor Hamas. De altfel, Nancy Pelosi a cerut încetarea, de urgență, a conflictului armat din Fâșia Gaza. Dar ipotezele lui Pelosi au stârnit un val de critici din partea ONG-urilor de extremă stânga.

Ne puteți urmări și pe Google News
Nancy Pelosi solicită investigarea protestelor din SUA de FBI. Putin, bănuit că ar finanța războiul din Gaza

Proteste pentru încetarea războiului din Fâșia Gaza. Sursa Foto -Dreamstime

Pusă la zid de apărătorii drepturilor omului

Acuzațiile lansate de fosta președinta a Camerei Reprezentanților din Congresul SUA au fost catalogate drept „calomnii nefondate” de susținătorii teroriștilor palestinieni.  

Dar Pelosi și-a continuat șirul acuzațiilor, inclusiv legate de Vladimir Putin. În opinia lui Pelosi, liderul rus este asociat cu teroriștii palestinieni care au lansat atacurile din Gaza.

„Faptul că ei cer încetarea focului – acesta este mesajul domnului Putin, mesajul domnului Putin. Fiți siguri, acest lucru este direct legat de ceea ce el (președintele rus Vladimir Putin, n.r.) ar dori să vadă”, a spus aceasta.

Nancy Pelosi solicită investigarea protestelor din SUA de FBI. Putin, bănuit că ar finanța războiul din Gaza

Atac Gaza. Sursa foto: Twitter

Nancy Palosi, despre valul de proteste din SUA

În ultima perioadă au avut loc numeroase proteste în favoarea teroriștilor palestinieni și a grupurilor antisemite care cer ștergerea de pe hartă a Israelului, organizate de ONG-uri ale extremei stângi radicale antisemite sau islamiste. Americanii au manifestat în apropierea aeroporturilor și a podurilor din New York și Los Angeles. De asemenea, aceștia au protestat inclusiv în fața Casei Albe.

Marșuri au fost organizate și la Washington, manifestanții ajungând până la întreruperea discursurilor lui Biden. Nancy Palosi a precizat că o parte dintre acești protestatari ar avea legătură cu Rusia.

„Cred că unii dintre acești protestatari sunt spontani și autentici și sinceri. Unii cred că au legătură cu Rusia”, a mai spus ea.

Fosta președintă a Camerei Reprezentanților din Congresul SUA ca FBI-ul să deschidă i anchetă în acest sens.