Evenimentul Zilei > Monden > N-a știut nimeni despre relația asta. Iulia Vântur și….ce cuplu neașteptat!
N-a știut nimeni despre relația asta. Iulia Vântur și….ce cuplu neașteptat!

N-a știut nimeni despre relația asta. Iulia Vântur și….ce cuplu neașteptat!

Iulia Vântur rămâne una dintre celebritățile apreciate în România, chiar dacă fosta vedetă Pro TV și-a mutat cariera, cu tot cu bagaje, în îndepărtata Asie, mai exact în India. Multe dintre amănuntele din viața Iuliei Vântur au trecut pe lângă fanii ei fără să fie observate, așa că nimeni nu mai știe care a fost, cu adevărat, importanța unui actor celebru din România în destinul actualei iubite a lui Salman Khan.

Iulia Vântur s-a lansat în lume ca model

Născută la Iași, Iulia Vântur devine rapid ținta caselor din modă pe plan local și chiar se reușește cooptarea acesteia în domeniu. Urcă pe scenă la 15 ani, iar la 17 ani ajunge să devină instructor pentru modele din zona Sucevei. A fost selecționată să participe chiar la Miss România, dar a preferat să ajungă în concurs în calitate de antrenor pentru fetele din casa de modă pe care o reprezentau, susține wowbiz.ro.

Un aport semnificat îl iau părinții Iuliei Vântur, care, în ciuda veniturilor modeste, au reușit să o îndrepte pe viitoarea stea a filmelor de la Bollywood către o doctrină în care să se respecte valorile tradiționale și culturale, dar care să vină și în susținerea valorilor umane.

Mălăele i-a schimbat destinul

Devenită un star în momemtul în care a ajuns să prezinte Dansez pentru tine alături de Ștefan Bănică Junior, Iulia Vântur a decis să se aventureze și în lumea filmului. Cu mult timp înainte să treacă la dramele indiene, tânăra născută în 1980 la Iași a trecut sub bagheta magică a uriașului Horațiu Mălăele.

Vedeta Pro TV a prins gustul actoriei nu când l-a întâlnit pe Salman Khan, ci când și-a făcut debutul pe scena teatrului Metropolis în 2011, în pesa „Lautrec la bordel”, în regia lui Horațiu Mălăele, piesă care avea, ulterior, să o ajute în fulminanta sa carieră la Bollywood.