Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeie musulmană, către un homosexual francez: „NU ar trebui să mai fii în VIAŢĂ. La noi v-am tăia gâtul”
Femeie musulmană, către un homosexual francez: „NU ar trebui să mai fii în VIAŢĂ. La noi v-am tăia gâtul”

Femeie musulmană, către un homosexual francez: „NU ar trebui să mai fii în VIAŢĂ. La noi v-am tăia gâtul”

Într-un supermarket din Franţa o tânără femeie musulmană a avut o reacţie violentă împotriva unui cuplu de sex masculin, scrie Le Figaro.

Motivul: se presupune că au trecut peste ea la caseria supermarketului. Acum câteva zile femeia, de origine algeriană, a fost condamnată de un judecător al Curții Penale Nanterre pentru plata unei amende de 5 700 de euro cuplului agresat de ea.

Tânăra femeie susține că a părăsit coada de la caserie pentru o scurtă perioadă de timp pentru a mai cumpăra un produs pe care-l uitase şi atunci cuplul i-a luat locul. La întoarcere femeia le-a spus: "Homosexualilor nu ar trebui să li se permită să trăiască, în Algeria v-am tăia gâtul ".

Ea spune că furia ei a fost rezultatul oboselii cauzate de sarcină. Când a fost întrebată despre remarcile sale homofobe, ea a răspuns: "Da, sunt homofob, deci ce?"  Când a fost întrebată de către judecător de ce s-a exprimat cu atâta ură, ea a răspuns că cei doi ar fi insultat-o afirmând că este "o arăboaică murdară", dar nici un martor nu a confirmat acest lucru.

Cercetările arată că homofobia este larg răspândită de Islam. De exemplu, în aprilie 2016, un sondaj al Centrului de Cercetare ICM a arătat că o parte semnificativă a musulmanilor (52%) consideră că homosexualitatea ar trebui să fie ilegală, notează lefigaro.fr.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: