Motivul pentru care Zanni a fost trimis în exil la Survivor All Stars. Trapperul a dat cărțile pe față

Motivul pentru care Zanni a fost trimis în exil la Survivor All Stars. Trapperul a dat cărțile pe față Zanni. Sursa foto: Instagram

Decizia de a-l elimina pe Zanni din competiția Survivor All Stars, după duelul cu TJ Miles, a provocat o serie de reacții controversate, în special printre concurenții din tabăra Războinicilor. După ce le-a văzut reacțiile la TV, câștigătorul sezonului din 2021 a venit cu un răspuns ferm.

La scurt timp după ce Daniel Pavel a anunțat că Zanni a fost învins în duelul cu TJ Miles, Ștefania Stan și-a sărutat brățara de războinică, în timp ce Iancu Sterp a început să zâmbească.

Deși în acel moment Zanni nu a observat reacțiile colegilor de competiție, după ce le-a văzut la televizor, a răbufnit.

Zanni, răspuns pentru Războinicii se s-au bucurat de plecarea lui

Însă, concurenții nu știau că, de fapt, Zanni nu e eliminat, ci doar trimis în exil, așa că atunci când acesta a revenit în competiția din Republica Dominicană, mulți dintre ei au fost șocați.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trapperul a dorit să clarifice aspectele legate de revenirea sa pe traseu și despre aspectele critice pe care le-a observat la echipa Faimoșilor încă de la începutul competiției de la Pro TV.

Zanni a subliniat că echipa lor a avut inițial o lipsă de membri talentați și sportivi, ceea ce i-a pus într-o poziție dezavantajată în confruntarea cu Războinicii.

„Unii n-au ajuns la duel deloc pentru că nu au fost votați tot sezonul. Nimeni nu precizează diferența cu care am început din ianuarie. Stanciu Cosmin, Ștefan Ciuculescu, Chitoșcă Sebastian…dacă-mi aduceai și mie 2-3 sportivi…ne băgam noi la somn și mergeau războinicii la duel. Să joci dintr-o echipă din start mult mai slabă. Să-ți plece atâția oameni acasă din motive medicale.

Să fie războinicii numeric și la individuale, să câștige 80% din recompense. Să-l trimită pe Ciobanu la războinici imediat după duel, fără nicio consecință (exil și încă un duel). Toate astea enumerate, Faimoșii luptă FOREVER orice ar fi”, a scris Zanni, în mediul online.

Zanni

Sursa foto: Instagram/ Zanni

Motivul real pentru care a fost trimis în exil

De asemenea, Zanni a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost trimis în exil. În aceeași ediție, Ana Porgras a fost eliminată din motive medicale, iar Zanni a pierdut duelul cu TJ Miles.

Și în săptămânile finale când este eliminată Ana medical, se joacă duel de exil, pentru că eliminarea a avut deja loc, se face atâta discuție că au și faimoșii un exil. Exil care nu exista dacă Ana nu era eliminată. Atât tam-tam…războinicii având toate șansele, fiind numeric mai mulți și mai buni decât faimoșii. Pentru tam-tam-ul ăsta o să le arăt eu lor ce e ăla duel.

O să vedeți de ce au făcut protest împotriva mea. Pentru că știau că vin după ei. Știau că și 100 de rezerve sportive dacă le mai aducea, tot după ei veneam. N-au mai făcut protest la Ciobanu. Au făcut la mine. Mi-e suficient, este evident. Eu am fost războinicul sezonul ăsta.

Oricâte căderi psihice au avut faimoșii, TJ Miles, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, să știți că vă iubesc. Noi am dus greul, noi am plâns, noi n-am împăcat. Nu ne-am înțeles perfect, pentru că stresul și duelurile erau pe noi. Foamea era pe noi. Stresul, eliminările erau doar pe noi”, a mai transmis Zanni.

Survivor All Stars

Sursa foto: Facebook

Câștigătorul sezonului din 2021 a ținut să sublinieze că la individuale nu Faimoșii au fost cei care s-au clasat pe ultimele locuri, ci situația a fost complet invers.