Evenimentul Zilei > Actualitate > Motivul pentru care Gigi Becali vrea să scape de Alibec
Motivul pentru care Gigi Becali vrea să scape de Alibec

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să scape de Alibec

Atacantul Denis Alibec nu mai este dorit de Gigi Becali la FCSB. Drept urmare, jucătorul în vârstă de 27 de ani va fi vândut în această vară.

Denis Alibec are un parcurs dezamăgitor la vicecampioana Ligii 1 Betano în acest sezon și se află pe lista neagră a jucătorilor care vor părăsi gruparea finanțată de Gigi Becali în această vară. 

„Ia du-te pe câmp tu cu McLarenul ăla al tău! Ce a făcut Alibec de mă iau așa de el?  O să vedeți voi ce a făcut. E la revedere!! Să scăpăm de el! E obraznic! Ne strică toată echipa. Din cauza lui s-a stricat tot”, a reacționat Gigi Becali aseară.

Potrivit GSP.ro, disprețul latifundiarului din Pipera pentru Alibec a apărut din cauza faptului că atacantul refuză să semneze actul conform căruia nu mai are de primit niciun ban de la echipă, necesar echipei pentru dosarul de licențiere pentru sezonul viitor. Alibec ar trebui să încaseze 30.000 de la Becali, pentru prima de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, bani promiși de patronul FCSB înaintea „dublei” cu Viktoria Plzen (2-2, 4-1).