Moţi, împrumutat la Siena!

Moţi, împrumutat la Siena!

Deşi la finalul partidei cu Universitatea Craiova declarase că s-a hotărât să râmână la Dinamo, Cosmin Moţi s-a transferat ieri în Serie A, practic în ultima zi a perioadei în care se mai putea face acest lucru.

 Marea surpriză o reprezintă însă destinaţia fundaşului de 23 de ani. Deşi era curtat de Lazio Roma, Moţi a ajuns în cele din urmă la Siena! Internaţionalul român va fi împrumutat la gruparea din Serie A timp de un an, în schimbul a 600.000 de euro, iar dacă va confirma, italienii vor fi nevoiţi să plătească alte patru milioane de euro. „Împrumutul lui Cosmin Moţi la Siena este realizat, iar jucătorul este mulţumit. Siena a făcut o ofertă bună şi a obţinut semnătura lui Cosmin pe un an de împrumut, cu drept de cumpărare“, ne-a confirmat Victor Becali, impresarul fotbalistului.

La Siena, Cosmin Moţi va fi coleg cu un alt internaţional român, mijlocaşul Paul Codrea.

Dinamo şi-a prezentat ieri şi cea mai recentă achiziţie din această vară: mijlocaşul Nicolae Mitea, revenit de la Ajax. „Am venit cu sufletul deschis şi voi da tot ce am mai bun. Am trecut prin clipe grele în ultimii ani şi îmi doresc să revin la echipa naţională“, a declarat Mitea la prezentarea oficială.

Ne puteți urmări și pe Google News

Război rece între Rednic şi acţionari

Povestea SMS-ului buclucaş trimis de Mircea Rednic lui Adrian Porumboiu nu şi-a consumat încă efectul. „Puriul“ s-a făcut foc şi pară pe conducătorii dinamovişti deoarece aceştia au mai multă încredere în finanţatorul Vasluiului decât în antrenorul din propria ogradă. „Mesajul pe care i l-am trimis lui Porumboiu a fost la mişto, iar conversaţ ia în care am vorbit urât despre conducătorii lui Dinamo e o invenţie. Porumboiu să aducă înregistrarea, dacă vrea să dovedească lucrurile pe care le spune! E cuvântul meu contra cuvântului lui, iar acţionarii ar trebui să aibă încredere în mine. Turcu face declaraţii peste tot, dar nu mi-a dat un telefon! Cei care au vrut să ştie care e adevărul m-au sunat şi am lămurit situaţia. Restul să se înţeleagă cu moderatorii de la emisiunile TV! Nu se pune problema să fiu dat afară, asta a inventat-o presa odată cu demiterea lui Andone de la Cluj“, s-a dezlănţuit Mircea Rednic pentru EVZ.

Foarte vehement în momentul în care a aflat presupusele afirmaţii defăimătoare făcute de Rednic la adresa şefilor dinamovişti, Vasile Turcu şi-a înmuiat tonul: „Nu se pune problema ca Rednic să plece. Povestea cu SMS-ul este încheiată şi cred că a fost o diversiune“.