Evenimentul Zilei > Actualitate > MOȘ CRĂCIUN vine la copiii EROILOR din Armata României căzuți și răniți în Teatrele de Operații
MOȘ CRĂCIUN vine la copiii EROILOR din Armata României căzuți și răniți în Teatrele de Operații

MOȘ CRĂCIUN vine la copiii EROILOR din Armata României căzuți și răniți în Teatrele de Operații

În Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional, copiii eroilor Armatei României căzuţi la datorie sau răniţi în misiuni în teatrele de operaţii externe ori în acţiuni militare interne sunt așteptați marţi, 15 decembrie, de la ora 10.30, la Serbarea Pomului de Crăciun.

Moș Crăciun va veni și la copiii eroilor Armatei României căzuţi la datorie sau răniţi în misiuni în teatrele de operaţii externe ori în acţiuni militare interne. Micuții vor participa marţi, 15 decembrie, de la ora 10.30, în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional, la Serbarea Pomului de Crăciun, informează MApN.

În cadrul programului, formaţia Radio Killer şi artiştii Nicole Cherry, BiBi, Andrei Leonte şi Ştefan Stan vor susţine microrecitaluri. De asemenea, Ingrid Boengiu va interpreta colinde de Crăciun, iar Robert Tudor îi va încânta pe copii cu un moment de magie.

Petrecerea va fi întreţinută de animatori profesionişti, ajutorul lui Moş Crăciun va fi Răzvan Popescu, de la Radio ZU, iar cadourile pentru copii vor fi asigurate de Asociaţia de Caritate din Armata României "CAMARAZII”.