Monica Columbeanu şi-a crescut fetiţa pe banii ei

Monica Columbeanu şi-a crescut fetiţa pe banii ei

Relaţia dintre Monica şi Irinel Columbeanu a ajuns la final pentru că fascinaţia s-a terminat, spune psihologul.

Despărţirea cuplului Columbeanu, pe care mulţi au profeţit-o încă de la căsătorie şi despre care s-a mai zvonit în ultima perioadă, a generat o serie de discuţii, cele mai multe privitoare la modul în care va fi împărţită averea omului de afaceri - conform ultimului Top 300 al revistei "Capital", aceasta era estimată la 35-39 de milioane de dolari - şi cât sau dacă o parte din aceasta îi va reveni Monicăi.

În ceea ce priveşte valabilitatea contractului prenupţial despre care s-a vorbit la începutul căsătoriei celor doi şi s-a amintit acum, la divorţ, un avocat a explicat că acesta nu i-ar aduce avantaje materiale doamnei Columbeanu întrucât, potrivit legislaţiei româneşti în vigoare, este lovit de nulitate.

Nu a vrut pensie alimentară

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă nunta celor doi, în 2006, a fost încadrată la evenimentul monden al anului, divorţul se doreşte a fi "obişnuit şi de bun-simţ", aşa cum ne-a declarat avocata Monicăi Columbeanu, Zanfira Floarea Stepănescu.

Aceasta adaugă faptul că a fost delegată de clienta ei să se ocupe de întregul proces de divorţ şi susţine că Monica doreşte doar custodia fetiţei lor în vârstă de 4 ani, Irina. "Nu dorim nici scandal, nici averea domnului Columbeanu. Clienta mea nu a cerut nici măcar pensie alimentară, dar am făcut-o eu în numele ei. Oricum fetiţa nu a beneficiat în toată această perioadă de niciun ajutor din partea tatălui. Totul a fost plătit de Monica", precizează avocata.

Fascinaţia s-a spulberat

Încă de la început s-a vorbit despre diferenţa de vârstă dintre cei doi - 29 de ani - ca o posibilă cauză a eşecului relaţiei. Psihologul Keren Rosner susţine că este vorba despre diferenţa de experienţă de viaţă şi de idealuri.

"Fiecare a fost fascinat de altceva atunci când a intrat în această relaţie. Ea, tânără, a vrut să descopere, el a fost entuziasmat de o soţie tânără. Când toate acestea au dispărut, nu a mai rămas nimic din ce rămâne în relaţiile de căsătorie, cum ar fi respectul. Când fascinaţia a dispărut, s-a destrămat şi căsătoria. Cu activitatea mondenă din ultimul timp, Irinel şi-a continuat modul de viaţă pe care l-a avut dintotdeauna. Noutatea la el a fost că s-a căsătorit. După ce s-a obişnuit cu asta, a reluat totul de unde lăsase. La ea, a fost ceva fascinant, dar acum a descoperit, a experimentat şi are alte dorinţe", a explicat psihologul.

Irinel Columbeanu şi-a făcut prima apariţie în public miercuri seară, la prezentarea de modă a designerului de costume bărbăteşti Alexandru Ciucu, la Palatul Ghika din Capitală. Zâmbitor şi degajat, dar şi fără verighetă, Irinel nu a lăsat să i se vadă pe chip vreo urmă de supărare.