Evenimentul Zilei > Monden > Momente grele pentru Iulia Vântur. Salman Khan face tot ce poate… Alertă la Bollywood
Momente grele pentru Iulia Vântur. Salman Khan face tot ce poate… Alertă la Bollywood

Momente grele pentru Iulia Vântur. Salman Khan face tot ce poate… Alertă la Bollywood

Nu toate îi merg ca unse Iuliei Vântur, frumoasa blondină care a cucerit India cu şarmul el moldovenesc. Conform cancan.ro, familia acesteia a fost „atinsă” de un proces cu o miză însemnată.

„Prezentatoarea TV a fost dată în judecată și riscă să piardă zestrea pe care i-au pregătit-o părinții. a intrat în posesia unor amănunte uluitoare și de ultimă oră legate procesul în care este implicată vedeta care se iubește cu vestitul star bollywoodian Salman Khan.

Frumoasa prezentatoare TV este citată într-un proces alături de tatăl ei. Potrivit unuor surse D.A.S. categoria A Iulia Vântur și Valentin Vântur, părintele ei, au fost chemați în instanță de către un ieșean. Procesul, care se află pe rolul Judecătoriei Iași, are ca obiect: fond funciar, nulitate absolută titlu de proprietate. Din câte se pare, ieșanul care a deschis acțiunea în instanță solicită anularea titlului de proprietate al unui teren cu care tatăl vedetei, Valentin, a fost împroprietărit și pe care îl pregătise, cel mai probabil, ca ”zestre” fiicei sale. Cu alte cuvinte, dacă magistrații de la Judecătoria Iași îi vor da dreptate respectivului bărbat, tatăl Iuliei Vântur riscă să piardă proprietatea”, arată sursa citată.

În ciuda acestei veşti neplăcute, cariera Iuliei continuă să se dezvolte în India: a primit un rol într-un film de lung metraj şi apare în emisiuni de televiziune și show-uri mondene. Cea care atrage atenţia tabloidelor din India datorită relaţiei cu starul bollywoodian Salman Khan a jucat în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, regizat de Prem Soni. Rolul Giuliei, o tânără de origine poloneză care decide să se mute şi se căsătoreşte cu un indian o prinde de minune, mai ales că povestea lor de dragoste ia o altă întorsătură cu totul şi cu totul neaşteptată.

Iulia Vântur este originară din Iaşi, iar în România s-a făcut remarcată ca prezentatoare de televiziune, actriță și model. Iubitul ei, Abdul Rashid Salim Salman Khan, este actor, producător şi cântăreţ; acesta mai are patru fraţi, şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.