Evenimentul Zilei > Monden > Momente dramatice pentru Liviu Vârciu! Vedeta a fost la un pas de leşin. Ce s-a întâmplat chiar la Antena 1
Momente dramatice pentru Liviu Vârciu! Vedeta a fost la un pas de leşin. Ce s-a întâmplat chiar la Antena 1

Momente dramatice pentru Liviu Vârciu! Vedeta a fost la un pas de leşin. Ce s-a întâmplat chiar la Antena 1

Vedeta de televiziune a trecut prin aventura vieții lui. O invitată i-a pus gând rău și a umblat cu farmece, totul având loc în timpul filmărilor la emisiunea pe care o prezintă Liviu Vîrciu. Norocul lui a fost că o invitată a știut să îi stingă cărburni, iar vedeta s-a liniștit.

Liviu Vârciu a povestit cum a fost deocheat în timpul filmărilor la emisiunea pe care o prezintă. Dintr-o dată a început să se simtă foarte rău, iar unul dintre invitați și-a dat seama foarte repede ce s-a întâmplat.

Cu ajutorul unor chibrite și un pahar cu apă, lui Liviu Vârciu i s-a dat de deochi. S-au zis și câteva rugăciuni puternice și totul a revenit la normal.

„Aici serviciile sunt complete. Nu mă puteți deochea voi, cât mă pot descânta fetele astea două. Ca să știți! Surorile mele, uite!”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare, în timp ce era îngrijit de două dintre colegele sale de pe platoul de filmare.

Vârciu a spus ulterior că a fost deocheat de către una dintre invitate dar că a avut noroc cu două colaboratoare care i-au descântat.

A surprins pe toată lumea

La finalul anului trecut, Liviu Vârciu a îmbrăcat hainele soției sale, Anda Călin, iar gestul său a fost făcut public de către partenera vedetei de televiziune.

Vârciu a fost surprins de soția sa în timp ce se expunea fără rețineri îmbrăcat în hainele ei. Mai exact, grăbit să iasă din casă, el i-a luat geaca soției sale fără să-și dea seama. A fost totuși atenționat, dar Anda Călin a împărtășit acest moment amuzant.

Liviu Vîrciu a plecat în fugă și nu a fost atent ce pune pe el

”Anda Călin: Măi, băiatule… măi, măi, păsărică! Ce geacă frumoasă ai! E cam feminină așa, e și cambrată. O vând!

Liviu Vârciu: Ce faci, mă?! Mă pui ca manechin? Pleacă de aici!”, a fost mesajul pe care l-a postat soția lui Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu și Anda sunt într-o relație de cinci ani și au doi copii împreună. După o perioadă foarte agitată, marcată de mai multe despărțiri și împăcări, artistul și bruneta au revenit la sentimente mai bune. Astfel că, în anul 2019 s-au mutat împreună.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: