Același lucru s-a întâmplat și în cazul jurnalistului Decebal Rădulescu. Doar că s-a ajuns la un cu totul alt nivel. Naționala României l-a lăsat fără haine, datorită unui pariu pierdut cu Ilie Dumitrescu.

Imaginile video cu jurnalistul Decebal Rădulescu  au devenit virale. Rădulescu a venit, în chiloţi, în studioul Digi Sport.

Colaboratorul permanent al emisiunii „Digisport Special”, jurnalistul Decebal Rădulescu, a venit în chiloţi la emisiune, asta după ce a pierdut un pariu cu fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Cei doi au pariat pe rezultatele pe care le va obține echipa Romaniei U21 la Campionatul European.

În timp ce Ilie Dumitrescu a crezut că Radu și restul băieților vor reuși să treacă de grupe și să ajungă în semifinale, Rădulescu a fost sceptic. Cei doi au pus rămășag ca pierzătorul pariului să vină în chiloți, în emisiune. Văzând că a pierdut pariul, spre bucuria întregii țării, jurnalistul s-a ținut de cuvânt și a oferit unul dintre cele mai amuzante momente din fotbalul românesc, din ultima perioadă.

De altfel, chiar el a spus că este cel mai fericit că a pierdut acest pariu, stârnind hohote de râs printre invitații emisiunii. Și Ilie Dumitrecu a reacționat, la Digi Sport, față de gestul colegului său de platou: „Ăsta e cel mai frumos pariu. S-a bucurat și el că s-a calificat echipa națională”.

Momentul începe de la 8:15: