Evenimentul Zilei > Actualitate > Ies la iveală DETALII CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA Mădălinei Manole. Mihaela Brooks a făcut DEZVĂLUIRI de ultim moment
Ies la iveală DETALII CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA Mădălinei Manole. Mihaela Brooks a făcut DEZVĂLUIRI de ultim moment

Ies la iveală DETALII CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA Mădălinei Manole. Mihaela Brooks a făcut DEZVĂLUIRI de ultim moment

Celebrul profiler din Canada de origine română a analizat detaliile sinuciderii Mădălinei Manole, unul dintre cele mai controversate evenimente care s-au petrecut vreodată în lumea artistică românească.

Într-un filmuleț postat pe internet, Mihaela Brooks a dezvăluit câteva detalii de-a dreptul șocante, care au în prim-plan mesajul de adio al îndrăgitei artiste.

„Un mesaj de adio al unei persoane, indiferent când a fost scris – pentru că un mesaj de adio se scrie când există ineația de suicid – îi este caracteristic, îi este unic, are un proces cognitiv care nu are nici o caracteristică cu o altă persoană, mai ales cu o persoană care nu contemplează suicidul, în cazul nostru Petru Mircea.

Interesant e nu numai că sunt aceleași cuvinte folosite: „a trebui”, „a se opri” și „aici”, dar toate sunt folosite și în aceeași ordine.  Să nu uitam că declarația lui a fost dată în luna iulie și el susține că a găsit acel mesaj în luna august. Întrebarea este: cum de a știut Petru Mircea ce o să gasească și asta nu numai ca lexicon, cuvinte folosite, dar ne asigură în video că aceasta se va dovedi ceva mai tarziu și s-a dovedit în luna august că a gasit biletul (Petru Mircea: „Destinul ei, și asta se va vedea în timp, a fost exact destinul unui înger rătăcit”).”