Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte tragică în fotbalul românesc. A fost răpus de Covid-19 la doar 38 de ani
Moarte tragică în fotbalul românesc. A fost răpus de Covid-19 la doar 38 de ani

Moarte tragică în fotbalul românesc. A fost răpus de Covid-19 la doar 38 de ani

Florinel Ursu, fostul mare atacant de la FC Botoșani, a murit la vârsta de 38 de ani, infectat cu Covid-19.

Fostul fotbalist Florinel Ursu, infectat cu Covid-19, a murit, a anunțat miercuri dimineața clubul FC Botoșani.

Clubul FC Botoșani a anunțat miercuri dimineața moartea unui fost atacant al echipei, a lui Florinel Ursu.

„Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani, a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19, Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

Alți fotbaliști din România care au fost bolnavi de Covid-19

Doi fotbalişti de la FC Viitorul, au fost depistaţi pozitiv cu noul Coronavirus în luna octombrie a anului curent.

Este vorba chiar despre internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea, legitimaţi la FC Viitorul. Cei doi au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 ce fuseseră efectuate în mod preventiv pentru următoarele meciuri ale echipei.

„Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile”, anunţă FC Viitorul.

Potrivit FC Viitorul, Radu Boboc a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare.

„Revenit marţi noapte de la lotul naţional U21, George Ganea a fost supus joi dimineaţă unei noi testări de către clubul nostru, iar rezultatul a fost, din păcate pozitiv”, se arată în comunicat.

Primul fotbalist care a murit din cauza Coronavirus

Deibert Roman Guzman în vârstă de doar 25 de ani, jucătorul clubului Universitario Beni din Bolivia a fost primul fotbalist care a murit din cauza Coronavirus la o vârstă atât de mică.

Mesaj important de la Federația din Bolovia

„Federația Boliviană de Fotbal își exprimă marea durere și transmite sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Deibert Román Guzmán, dar și puterea de a trece cu bine peste aceste momente extrem de grele”, se arată în comunicatul preluat și de presa internațională.