Evenimentul Zilei > Actualitate > MOARTEA A LOVIT ÎN AER. Accident fatal între doi paraşutişti, când se pregăteau de aterizare. Filmare ce vă poate afecta emoţional
MOARTEA A LOVIT ÎN AER. Accident fatal între doi paraşutişti, când se pregăteau de aterizare. Filmare ce vă poate afecta emoţional

MOARTEA A LOVIT ÎN AER. Accident fatal între doi paraşutişti, când se pregăteau de aterizare. Filmare ce vă poate afecta emoţional

O femeie care zbura cu parașuta a căzut de la peste 15 metri înălțime, într-un accident tragic care a condus la decesul victimei. Amatoarea de senzații tari se afla în vacanță în Mexic și zbura, împreună cu un alt turist, înainte de ciocnirea fatală. Imaginile au fost surprinse pe camera video și arată, cadru cu cadru, momentele oribile.

Turiștii de pe o plajă din Mexic au fost martorii unui eveniment șocant, după ce deasupra lor s-a desfășurat o scenă oribilă. În încercarea de a ateriza, cei doi parașutiști se ciocnesc, iar femeia ajunge în cădere liberă.

 

Imaginile care le-au tăiat respirația turiștilor surprind exact momentul ciocnirii dintre cei doi, dar și scenele care urmează, în care femeia se învârte un pic în aer și cade cu forță pe plajă.

După câteva secunde, mai mulți oameni se reped spre locul unde a avut loc impactul cu nisipul, dar nu mai pot face nimic pentru a o salva pe femeie, potrivit The Sun.

Jurnalistul Juan Perez se afla la locul faptei în momentul accidentului și a distribuit imaginile surprinse pe rețelele de socializare.

Clipul poate fi urmărit mai jos. Atenție, aceste imagini vă pot afecta emoțional.

Sursa VIDEO: Imparcial Oaxaca/ Facebook