„Mopsul” – cum era poreclit atacantul Naționalei de fotbal a României – care a făcut furori la Gualajara, în 1970, la Mondialul mexican, tocmai ce împlinise 45 de ani. La petrecerea de la Ambasador au participat foști colegi de-ai săi, printre care Cornel Dinu, pe atunci selecționer al Naționalei, dar și internaționali precum Ilie Dumitrescu, împreună cu impresarul său de pe atunci, Sică Pușcoci.

Mitică Popescu, mare fan al Mopsului, a venit împreună cu prietenul său, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, pe atunci încă în activitate. Din păcate, Florea Dumitrache s-a prăpădit, în 2007, la vârsta de 59 de ani. Ion Crăciunescu a arbitrat ultima oară în 1996, apoi a condus forurile superioare ale arbitrilor români din cadrul FRF și LPF.

În prezent, mai participă doar ca invitat la talk-show-uri sportive. Marele nostru actor, Mitică Popescu are 73 de ani și duce o viață retrasă, evitând evenimentele publice, singura sa activitate profesională fiind prezentarea emisiuii „D’ale lui Mitică”, de la TVR.

Te-ar putea interesa și: