Evenimentul Zilei > Social > Mirese second-hand. Timișorenecele își ”mărită” rochiile de nuntă
Mirese second-hand. Timișorenecele își ”mărită” rochiile de nuntă

Mirese second-hand. Timișorenecele își ”mărită” rochiile de nuntă

Bănățencele nu se tem de rochiile de nuntă second hand. Un număr de 300 de mirese din județul Timiș și-au scos ținutele la vânzare, în cadrul programului “Mărită-ți rochia”, în acest sfârșit de săptăpmână, la Centrul Regional de Afaceri.

Pentru că au fost deja purtate rochiile se vând cu prețuri și reduse cu jumătate. Unele rochii sunt aduse din străinătate, achiziționate de la case de mădă de renume, iar cu reducerile applicate sunt o adevărată ”afacere” pentru viitoarele mirese care reușesc să depășească ideea preconcepută că la nuntă trebuie să poarte o rochie absolut nouă. Peste 100 din rochiile ” de măritat” sunt vândute cu sume sub 1.000 de lei. ”O astfel de rochie a fost purtată o noapte, practice mai puțin de 24 de ore. Tehnic, e nouă”, este de părere o tânără care a particopat la eveniment în căutarea rochiei în care să spună ”da” în luna iunie. Și vânzătoarele cred că e o afacere bună să renunțe la rochiile cu care nu mai au ce face, recuperând asftel o parte din investiție.

Potrivit consilierilor, anul acesta la modă sunt rochiile în culori pastel, cu flori întrregi aplocate, și cu dantelă clasică. )Sursa foto: Pressalert.ro)