Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida, după ce a fost filmată la shopping:” Am credința că la mall nu vin femei dezbrăcate cu bolovani”
Mirela Vaida, după ce a fost filmată la shopping:” Am credința că la mall nu vin femei dezbrăcate cu bolovani”

Mirela Vaida, după ce a fost filmată la shopping:” Am credința că la mall nu vin femei dezbrăcate cu bolovani”

Mirela Vaida a reacționat după apariția în Evz a imaginilor cu ea la shopping, la două zile după ce a fost ținta unui nou atac în platoul de la Acces Direct.

Mirela Vaida a transmis un mesaj mai degrabă amuzat după ce un cititor a semnalat EVZ că a văzut-o plimbându-se liniștită prin mall, deși afirmase pe post că se teme să mai iasă din casă.

”Azi am fost la „shopping relaxat” în mall cu scenografa de la Teatrul de Revista Constantin Tanase, Ana-Iulia Popov, pentru a-mi cauta pantofi si bijuterii de scena, pentru premiera din 29 mai! Că așa e viața! Nu se oprește în loc, indiferent de problemele și cumpenele pe care le întâlnim!” a comentat actrița.

Vaida a profitat de ocazie și a făcut reclamă și piesei de la teatrul de revistă în care va juca. ”Și dacă nu mă credeți, vă invit să vedeți ce mi-am achiziționat! Sâmbată, 29 mai, ora 19, premiera! „Acces Direct.. la muzica!” Pantofii rosii sunt senzatie!  Bilețele le gasiti aici: https://bilete.teatrultanase.ro/alege-locuri ! Va astept cu drag!”

Vaida a oferit totuși și o explicație. A ieșit pentru că mall-ul este, totuși, un loc sigur. ” Am credința că în mall nu intră femei dezbracăte cu bolovani! Sau, cine mai stie? P.S.: La sfârșit am făcut cinste cu o cafea, ca mă cheamă și Elena! Hai, la mulți ani tuturor”, a mai scris prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

La mulți ani, Mirela Elena Vaida, din partea redacției noastre!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.