Mirel, mai important decat Ronaldinho

Mirel, mai important decat Ronaldinho

Steaua va disputa cu casa inchisa partida din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, contra bielorusilor de la BATE Borisov.

Partida programata maine, de la ora 20.30, va fi transmisa in direct de Pro TV. UEFA a delegat o brigada de arbitri din Olanda, formata din „centralul” Pieter Vink, ajutat de „asistentii” Hans Ten Hoove si Tom van Sichem.

Clubul din Ghencea a anuntat ieri ca meciul se va disputa cu casa inchisa. Tanarul Razvan Ochirosii va fi imprumutat la „satelitul” Gloria Buzau, deoarece la Steaua ii va fi greu sa prinda echipa.

Gigi Becali, patronul „ros-albastrilor”, a dezvaluit ieri cum s-a impacat cu Hagi si care este importanta lui Mirel Radoi la Steaua.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am vorbit cu Gica. A fost asa, ca o spovedanie, fiindca nu puteam sa trecem cu vederea peste ceea ce s-a petrecut. Am vorbit si despre viitorul Stelei, despre visele noastre, ce bine o sa fie... Hagi o sa ramana la Steaua si dupa BATE. Nu s-a pus problema inlocuirii sale. Nu-i fac echipa, atata vreau, ca Mirel sa joace la marcaj. Eu i-am spus lui Gica sa gandeasca simplu meciul cu BATE, sa nu faca experimente, sa foloseasca jucatorii consacrati. Asa vom avea 2-0 inca din prima repriza, iar apoi poate le mai dam doua goluri. Atat timp cat voi fi eu la Steaua, aceasta echipa va incepe mereu cu Mirel Radoi. Chiar daca-i aducem pe Maradona sau Ronaldinho, echipa incepe cu Mirel. Acum e cea mai frumoasa atmosfera de cand sunt eu la Steaua. Jucatorii sunt multumiti de comportamentul lui Hagi in relatia cu ei”, a declarat ieri latifundiarul din Pipera.