Mircea Rednic, dupa peruani

Mircea Rednic, dupa peruani

Echipa de fotbal Dinamo n-a pus punct campaniei de transferari.

Directorul executiv Cristi Borcea a plecat in concediu, dar la „butoane” a trecut acum antrenorul Mircea Rednic. Tehnicianul negociaza cu doi stoperi, titulari in nationala statului Peru. „Unul dintre cei doi va ajunge sigur la Dinamo”, e convins „Puriul”.

Transferul s-ar putea concretiza maine. La Barcelona, Rednic a asistat recent la meciul amical Ecuador - Peru, scor 2-0, ocazie cu care si-a facut o impresie asupra jucatorilor pe care si-i doreste, dar a profitat de ocazie pentru a sta de vorba si cu atacantul ecuadorian Darwin Caicedo. Masivul „varf” s-a aflat in probe la Dinamo, a marcat intr-un „amical” pentru „caini”, dar apoi a plecat, nedorind sa se mai intoarca la Bucuresti.

Thijs a refuzat Initial, „Puriul” a vrut sa-l aduca la echipa pe belgianul Bernd Thijs, de la Borussia Mönchengladbach, formatie care a retrogradat in liga a doua germana. Antrenorul s-a lovit de refuzul mijlocasului central alaturi de care a evoluat, in trecut, la Standard Liege  Belgianul n-a dorit sa auda de Liga I. „Nu toti jucatorii vor sa vina in Romania”, se plange Rednic. Refuzata de Thijs, Dinamo cauta un alt „inchizator”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu prea are cine sa alerge la echipa”, a fost auzit lamentandu-se Rednic in discutiile cu sefii. „Il caut pe „noul Zyiati”. Trebuie sa recupereze baloane, dar sa stie si cu mingea, sa creeze faze de poarta. Zicu e bun si trebuie folosit doar pe ultimii metri”, apreciaza tehnicianul. Marocanul Nourredine Zyiati a fost adus la Rapid de Mircea Rednic si i-a incantat pe fanii giulesteni cu tehnica si executiile sale. 

Turcu, ironizat „Exista unu la suta sanse sa vina si Marica”, a afirmat actionarul dinamovist Vasile Turcu. Aflat la pescuit in Delta Dunarii, Mircea Marica, tatal atacantului de la Sahtior, a inceput sa rada in hohote cand a auzit varianta actionarului: „In mintea lui Turcu, multe lucruri sunt posibile”. Se pare ca varful nationalei ar fi fost deja acontat de AS Roma, semnand un precontract cu vicecampioana Italiei.