Mircea Lucescu a radigorafiat situația dezastruoasă de la Dinamo, nominalizându-l pe Nicolae Badea drept unicul investitor care ar putea redresa echipa. 

Mai mult, „Il Luce” a declinat categoric varianta de a reveni într-o funcție la Dinamo, clubul unde a cunoscut performanțe remarcabile în postura de jucător și de antrenor.

„Dinamo trebuia redresată, nu lăsată de izbeliște. Trebuie să investească cineva care să aibă venituri. Să zicem că aș cumpăra Dinamo, dar ce fac? Aș ține echipa un an doi, apoi s-ar ajunge în aceeași situație. N-am de gând să mă fac de râs, în niciun caz.

Cea mai bună soluție pentru Dinamo este ca domnul Badea, care a făcut rezultate bune cu echipa în anii ’90, să se întoarcă spre echipă. Are potențial, are tot ce-i trebuie și așa ar veni și alți oameni lângă el. Altfel, nu văd cine ar putea ajuta. Eu nu vin la 74 de ani!

E nevoie de oameni tineri, entuziaști. E nevoie de stadion, fără stadion nu poți să faci performanță, e imposibil. Dinamo a ajuns într-o situație incredibilă din cauza celor care au condus echipa de-a lungul timpului și care nu s-au gândit deloc la performanță”, a declarat Mircea Lucescu, la Realitatea Plus.

 

 

Te-ar putea interesa și: