Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu – legături apropiate cu SRI, prin consiliera sa, ofițer de carieră
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu – legături apropiate cu SRI, prin consiliera sa, ofițer de carieră

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu – legături apropiate cu SRI, prin consiliera sa, ofițer de carieră

În România s-a creat de ceva vreme o psihoză cum că țara este condusă de foștii securiști și chiar de actualii șefi ai spionilor care fac și desfac treburile țării.

Mass-media au dezvăluit de a lungul timpului că ofițeri acoperiți ai diverselor servicii de informații au lucrat și lucrează în presă sau sunt infiltrați prin Guvern sau prin Parlament.

Se pare, însă, că nu este doar o psihoză a presei românești ci chiar o realitate, întrucât, de-a lungul timpului s-a descoperit că unii foști sau chiar actuali angajați ai serviciilor sunt ”infiltrați” pe lângă cei care conduc România. Cel mai recent exemplu este la ministerul condus de Vlad Voiculescu, cel al Sănătății.

Ministrul și-a angajat o consilieră care a muncit mai bine de 5 ani la SRI, aceasta având chiar grad de ofițer. Irina Ghineț este persoana despre care vorbim. Bruneta îl consiliază pe șeful de la Sănătate în ceea ce privește comunicarea, după cum menționează chiar ea pe contul de facebook.

Surse din minister, absolut credibile, spun că doamna Ghineț îl cunoaște pe ministru de ani buni,de pe vremea când acesta își desfășura activitatea în domeniul privat. Irina Ghineț este angajată nu direct la cabinetul lui Voiculescu ci la cel al secretarului de stat ALTHAMER MONICA EMANUELA, deoarece în schema de posturi a acestuia nu mai era loc liber.

Aceleași surse au mai devăluit că cea care stă pe lângă Vlad Voiculescu mai tot timpul este plătită extrem de bine, cu peste 5000 de lei lunar, pentru doar patru ore de muncă.

Șeful de la Sănătate trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actrița Melania Medeleanu, cei doi îndrăgostindu-se înainte ca Voiculescu să fie membru al Guvernului Cioloș.

Vezi aici povestea de dragoste a lui Vlad Voiculescu cu Melania Medeleanu

profil-facebook ghinet-https://www.facebook.com/iiirina?fref=ts

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: