Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Ordonanței 13, Florin Iordache, funcție pe viață. Reacția Liberalilor
Ministrul Ordonanței 13, Florin Iordache, funcție pe viață. Reacția Liberalilor

Ministrul Ordonanței 13, Florin Iordache, funcție pe viață. Reacția Liberalilor

Liberaliii sunt foc și pară pentru faptul că Fiorin Iordache a câștigat șefia Consiliului Legislativ,

Reprezentanții PNL critică dur alegerea lui Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ
Ei atrag atenția, prin intermediul unui comunicat de presă, că social-democrații au reușit să strice imaginea unei noi instituții fundamentale a statului român.

PSD, acuzat de sfidare

„(…) Nu există sfidare mai mare decât aceea de a-l pune paznic asupra legislației României pe cel care a făcut tot posibilul pentru a hăcui legislația în domeniul justiției, un adevărat torționar al statului de drept, servitorul de încredere al lui  Liviu Dragnea mesajul pe care l-a primit din partea românilor la urne. Sinecurismul este o boală veche a PSD, care se vrea a fi mascată prin încercarea eșuată din aceste zile de a confecționa imaginea unui partid care s-ar reforma.

Dovadă faptului că PSD rămâne un partid retrograd, toxic și nereformabil este tocmai susținerea lui Florin Iordache în poziția de președinte al Consiliului Legislativ, înainte chiar de a corecta cadrul legislativ al acestei instituții și cu speranța de a obține un mandat pe viață și de a profita de configurațîa actuală a Parlamentului. Legea de funcționare a Consiliului Legislativ va trebui revizuită„ se arătă în comunicatul PNL.

„Prezumţia de nevinovăţie aţi auzit-o enunţată şi la comisia noastră. Hai să vedem acel anunţ materializat într-o solicitare din partea premierului şi apoi discutăm. Nu cred că putem elimina pe cineva numai că există o anumită suspiciune. Dacă noi facem Guvernul pe suspiciuni este foarte grav”, a subliniat deputatul PSD acum câteva luni, în plin scandal pe legile justitției.

Asigurări date românilor

Liberali  mai spun, în cadrul aceluiași comunicat, faptul că:

„Îi asigurăm pe români că, odată cu alegerile parlamentare din 6 decembrie, vor putea fi deparazitate toate instituțiile statului în care PSD și-a plantat oameni precum Florin Iordache în favoarea celor care într-adevăr fac cinste funcției publice. România are nevoie de corectarea tuturor derapajelor produse în această perioadă de actualul Parlament, compromis și expirat, dominat de PSD, iar PNL este partidul care va face aceste reforme îndelung așteptate, potrivit .g4media.ro.