Evenimentul ZileiPoliticaMinistrul Fifor încurcă ițele Poliției județului Arad din piscină

Ministrul Fifor încurcă ițele Poliției județului Arad din piscină

Ministrul Fifor încurcă ițele Poliției județului Arad din piscină
Mihai Fifor, actualul ministru interimar de la Interne, este senator de Arad, iar unul dintre apropiații săi, Nicolae–Dorin Bătrîn, actual adjunct al Inspectoratului Județean Arad își dorește o funcție importantă în aparatul administrativ.

Cei doi, împreună cu de un alt politician, doctorul Liviu Tuturici, de la ALDE Arad, și-au făcut un selfie în piscină.

 Bătrîn se află la cuțite cu șeful Inspectoratului, comisarul șef de poliție Ioan Marcu Tamaș, și speră să fie pus de Fifor în locul acestuia.

 „Vrea și el să fie chestor”, spun surse pentru revista Capital. „Sau măcar secretar de stat și pune presiune pe Fifor”, completează aceleași surse.

 Bătrîn este cunoscut în Arad ca un rege al imobiliarelor și la începutul anului acesta a fost sancționat disciplinar după ce un polițist din subordinea lui l-a reclamat pentru că i-ar fi adresat mai multe injurii.

El este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi ai MI București și ai Academiei de Poliției. Primul său job, după ce a terminat armata a fost, însă într-o uzină textilă, conform CV-ului său. Abia apoi și-a găsit vocația pentru Poliție. De apreciat totuși că a urmat studii în domeniu, ceea ce mulți dintre cei care conduc Poliția astăzi în diverse localități nu au făcut.


Accesează: