Ministrul Agriculturii confirmă o ipoteză șocantă:BANII fermierilor români ajung la REFUGIAŢI!

Ministrul Agriculturii confirmă o ipoteză șocantă:BANII fermierilor români ajung la REFUGIAŢI!

”Banii alocaţi de Uniunea Europeană României, dar neabsorbiţi de noi, câteva sute de milioane de euro în acest an, vor fi daţi către refugiaţi, într-adevăr”, a declarat astăzi ministrul Agirculturii Achim Irimescu pentru Mediafax.

”Pentru că în acest an am şi fost în întârziere şi, oricum, până la distribuirea efectivă a fondurilor pentru proiecte sunt câţiva paşi, Uniunea a decis ca fondurile nefolosite în acest an să fie date ţărilor cu refugiaţi, pentru aceştia”, a continuat el.

Declarațiile șocante ale ministrului au loc în contextul în care ieri, europarlamentarul român Laurențiu Rebega a dezvăluit că banii pentru agricultură vor ajunge la refugiați: ” Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de coeziune. Adică, noi să nu ne mai producem mâncarea, dar să putem să achiziționăm produse pentru susținerea celor care au provenit din spațiul extra Uniunea Europeană. Este o declarație dată de Soros în discursul lui din Parlamentul European. A fost o sugestie prin care a arătat că există posibilitatea să retragă niște bani de la Agricultură și de la fondurile de coeziune pentru susținerea acestor emigranți, reconsiderînd că Europa are nevoie, în momentul de față, de 30 de miliarde de euro pentru ținerea și, dacă vreți, crearea unor condiții optime pentru emigranți”, a arătat ieri Laurențiu Rebega. Iată că la 24 de ore diferență, acest scenariu prinde contur de la nivel oficial, de vreme ce Achim Irimescu recunoaște public că mai mutle sute de milioane de euro care nu au fost absorbiți de România vor ajunge la refugiați!

Ne puteți urmări și pe Google News