Mila Kunis te dă pe spate!

Mila Kunis te dă pe spate!

Revista "GQ", dedicată bărbaţilor, a numit-o pe Kunis "fata care te dă pe spate a anului".

Actriţa de comedie, în acelaşi timp superbă, dar şi amuzantă, este considerată a fi cea mai sexy de către revista americană "GQ". Ea apare în numărul din decembrie, în care face câteva afirmaţii din care reiese că nu ia foarte în serios ideea de celebritate sau chiar meseria ei de actriţă.

Kunis a vorbit puţin despre viaţa ei în URSS, până în clasa a doua: "Nu locuiam într-un sătuc uitat de lume. Aveam un cinema. Străzile erau pavate. Aveam o şcoală normală".

Când Mila avea şapte ani, familia Kunis s-a mutat în Los Angeles. Actriţa din "Lebăda neagră" şi-a adus aminte şi de începuturile ei în actorie, atunci când părinţii ei nu aveau destui bani pentru a-i angaja o bonă şi au dus-o la un curs de actorie.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Engleza mea era puţin cam proastă. Nu aveam mulţi prieteni. Iar părinţii mei au auzit de un loc într-o reclamă de la radio, un loc în care copiii puteau cunoaşte alţi copii - un curs de actorie. Părinţii mei nu-şi puteau permite o dădacă şi şi-au spus: «Grozav, aşa ne acoperim zilele de sâmbătă»", a povestit tânăra actriţă.

Reţetă secretă împotriva răcelii

Ea nu pare totuşi prea pasionată de profesia pe care a ales-o datorită acelui curs providenţial.

"Îmi place ce fac, dar teoria mea este că numai oamenii care se îndoiesc de ceea ce fac şi vor să-ţi demonstreze ceva încep să spună: «E artă. Eu creez artă. E artă, artă, artă». Iar eu mă gândesc: la naiba, glumeşti? Eu alerg pe platouri şi mă prefac că sunt altcineva timp de 12 ore. Înregistrez pentru «Family Guy» (e vocea personajului Meg - n.r.). Apoi mă duc acasă şi mă uit la «Jersey Shore» (reality-show de pe MTV - n.r.)", a explicat actriţa.

Mila i-a spus şi un secret celui care i-a luat interviul pentru "GQ", care era atât de răguşit încât nu putea scoate niciun cuvânt: reţeta unui leac pentru răceală sau tuse măgărească. Este vorba de un amestec: conţinutul unei sticle de Cabernet Franc, pudră de ceai verde, două linguriţe de ulei de peşte, oţet din cidru de mere, ceai Ayurvedic şi votcă, toate fierte în aceeaşi oală.

Titlul pe care "GQ" i l-a oferit lui Kunis nu este primul pentru actriţa născută în Ucraina în urmă cu 28 de ani. În octombrie, ea a mai fost numită "Fata fierbinte de alături" de către revista "Elle", în cadrul Personal Style Awards din 2011. Toate aceste momente de succes nu par să i se fi urcat la cap tinerei actriţe. Ea a acceptat să însoţească un puşcaş marin american la Balul Marinei, care are loc în seara asta, pe modelul colegului ei din filmul "Prieteni cu beneficii", Justin Timberlake, care a fost recent la un eveniment asemănător cu o tânără din armata americană.

Kunis continuă să-i dea voce lui Meg Griffin în serialul "Family Guy", o adolescentă urâtă, ignorată, disperată după un iubit, şi, după toate aparenţele, cu ceva probleme psihice. Cu creatorul serialului "Family Guy", Seth MacFarlane, lucrează acum la un lungmetraj ne-animat, "Ted", în care ursuleţul de pluş al unui bărbat adult prinde viaţă în urma unei dorinţe din copilărie.

Din distribuţie mai fac parte Mark Wahlberg şi Giovanni Ribisi.

Vrăjitoarea din Oz, în 2013

Un proiect de amploare la care lucrează Kunis în prezent este "Oz: The Great and Powerful", regizat de Sam Raimi (primele trei filme cu Omul-păianjen), care prezintă că lătoria vrăjitorului către tărâmul din Oz. Acţiunea se petrece înaintea celei din romanul lui Frank L. Baum din 1900, "Vrăjitorul din Oz", în care Dorothy este cea care ajunge în tărâmul magic. În film, Kunis, Rachel Weisz şi Michelle Williams sunt trei surori vrăjitoare ale căror vieţi sunt date peste cap de Oz (jucat de James Franco ) . Filmul se va lansa în 2013. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/GZF77Mk6zlg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Engleza mea era proastă. Nu aveam prieteni. Iar părinţii mei au auzit de un loc într-o reclamă de la radio, în care copiii puteau cunoaşte alţi copii - un curs de actorie." MILA KUNIS, actriţă

ÎNCEPUTURI

Debut în actorie la 12 ani

Mila Kunis, cu numele real Milena Markovna Kunis, a debutat ca actriţă în filmul "Make a Wish, Molly". E ceacâră, cu un ochi albastru-verzui şi celălalt căprui şi are o voce răguşită şi nazală devenită inconfundabilă, datorită căreia a obţinut mai multe joburi în care le oferea voci unor personaje animate, cel mai cunoscut fiind Meg Griffin din "Family Guy/ Familia mea trăsnită". După ce a fost la facultate doar un semestru, între două roluri, şi-a dat seama că vrea să fie actriţă pentru tot restul vieţii. Până acum doi ani, ea era cunoscută mai mult pentru rolul fetei de bani gata Jackie din sitcomul "Anii '70", dar şi pentru relaţia longevivă, încheiată recent, cu actorul din "Singur acasă", Macaulay Culkin.

Între timp a strâns numeroase roluri în filme precum "Înşelat de Sarah Marshall", "Întâlnire cu surprize" şi filmul care i-a adus consacrarea şi laudele criticilor, "Lebăda neagră". <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/34xfcoRceeU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>