Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihai Teja a fost scos din minți de arbitraj: „Nu poți să rupi un astfel de joc cu un cartonaș roșu”
Mihai Teja a fost scos din minți de arbitraj: „Nu poți să rupi un astfel de joc cu un cartonaș roșu”

Mihai Teja a fost scos din minți de arbitraj: „Nu poți să rupi un astfel de joc cu un cartonaș roșu”

Mihai Teja, antrenorul echipei Dinamo, a criticat, la finalul partidei pierdute cu ASA Târgu Mureș (1-2), arbitrajul prestat de Ovidiu Hațegan.

Mihai Teja consideră că arbitrul Ovidiu Hațegan a stricat meciul dintre ASA Târgu Mureș și Dinamo, pentru că l-a elimiant pe Machado. Tehnicianul a spus că nu a văzut faza cu pricina, dar acela a fost momentul în care elevii săi au căzut total.

„Am controlat în totalitate prima repriză. Ne-am retras un pic, am început temători şi n-am mai ţinut de minge. Ei au jucat cu baloane lungi şi s-au bazat mult pe faulturi. S-a rupt meciul la eliminarea lui Machado. N-am văzut faza, dar nu poţi să rupi un astfel de joc cu un cartonaş roşu. S-a dezechilibrat totul. Am încercat să jucăm până la capăt, dar am luat golurile acelea stupide de la mare distanţă. Puteam să câştigăm, ASA nu mi s-a părut o echipă deosebită. Normal că la Târgu Mureş e tărâm interzis, dacă unele faze pentru ei se dau, pentru alţii nu. Alţii iau roşu. Sunt o echipă bună, dar nu atât de bună pe cât se vorbeşte”, a spus Teja la Digi Sport.