Mihai Stoica, acuzații grave pentru Mititelu: Se răzbună

Mihai Stoica, acuzații grave pentru Mititelu: Se răzbună Mihai Stoica. Sursa foto: Arhiva EVZ

Mihai Stoica este de părere că Adrian Mititelu nu a făcut altceva decât să „se răzbune” aprobând transferurile a doi fotbaliști doriți de FCSB la CFR Cluj. Gigi Becali i-a dorit pe Juan Bauza și William Baeten, dar Adrian Mititelu l-a refuzat categoric.

Mihai Stoica vine cu acuzații grave la adresa lui Mititelu: „S-a gândit să se răzbune”

Între timp, Adrian Mititelu a confirmat că Juan Bauza și William Baeten vor fi transferați la CFR Cluj, în ciuda faptului că FCSB i-ar fi dorit. Mititelul a declarat că „FCSB a avut o propunere neserioasă, am primit o ofertă rușinoasă pentru Baeten. Nu mai vorbesc cu «Ferguson», m-am simțit jignit”.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu. Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, declara Adrian Mititelu,

În acest context, Mihai Stoica a comentat situația cu privire la transferurile lui Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj, acuzându-l pe patronul oltenilor, Adrian Mititelu, de lipsă de fair-play.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane jucând fotbal şi persoane jucând fotbalMihai Stoica, despre transferul la CFR Cluj. Sursa foto: Facebook

Președintele Consiliului de Administrație: „S-a gândit să se răzbune”

FCSB a efectuat deja trei transferuri, și anume i-a luat pe David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. O altă țintă a lui Gigi Becali a fost William Baeten. Dar Mihai Stoică lansează acuzații dure la adresa lui Mititelu, spunând că orgoliul personal este cel care l-a împins pe acesta să îi cedeze pe Bauza și Baeten în Gruia, sub comanda lui Dan Petrescu.

„Gigi a spus că și l-ar dori pe Baeten, aspect ce m-a mirat. A vrut să ofere 200.000 euro în schimbul acestuia, însă Mititelu a considerat oferta a fi una jignitoare, deși mie nu mi se pare deloc așa, ținând cont de faptul că mai avea un an contract cu FCU. Fiindcă i s-a părut jignitoare, s-a gândit să se răzbune și să îi dea pe cei doi la CFR”, a declarat Mihai Stoică.

Mihai Stoica se referă la declarația lui Gigi Becali în care a spus: „Nu m-ar fi interesat Bauza nici gratuit, dar pe Baeten am vrut să dau 200.000. Poate dacă nu îl ofertam eu, nici nu ajungea la Cluj”, a spus el potrivit gsp.ro.