Pe lista scurtă a propunerilor de juraţi s-au numărat Adrian Boţan (McCann) şi Liviu David (Next Advertisting).
Coleg cu argentinianul Vega Olmos

Preşedintele secţiunii „TV/Cinema, Print, Outdoor & Radio” de la Eurobest, unde va juriza Mihai, este Fernando Vega Olmos, o figură legendară a comunicării şi posesorul a peste 500 de premii pentru proiecte care au ridicat branduri din anonimat. Vega Olmos e primul argentinian care a câştigat Gold Lion în 1992, dar şi primul hispanic aplaudat minute în şir după prima sa contaminantă şi suculentă prezentare ţinută pe scena Cannes Lions 2005, într-un seminar cu sala plină-ochi.

În 2007, Vega Olmos Ponce – agenţia argentiniană al cărei fondator este –  a câştigat în premieră Integrated Grand Prix pentru Axe 3. Din 2004, Vega Olmos migrează între Argentina şi Europa, unde explorează pe rând creativitatea britanică în calitate de Worldwide Creative Director al Unilever, dar şi pe cea spaniolă, în calitate de lider al Lola Madrid (Lowe Latina). Din 2010, Vega Olmos este preşedintele Worldwide Creative Council din cadrul JWT.

Înscrierile pentru festivalul Eurobest se închid la 15 octombrie

Fidel diversităţii culturale europene, Eurobest are loc în fiecare an la începutul lui decembrie. Anul trecut, delegaţia României a numărat peste 20 de participanţi, dintre care aproape jumătate studenţi ai The Alternative School for Creative Thinking. Vârfuri ale aceleiaşi şcoli câşşigau câteva luni mai târziu Gold la „Roger Hatchuel” şi „Honourable Merit” la competiţia Young Lions de la Cannes.