Mihai Bendeac este speriat și fericit la gândul că va deveni tată, acesta a spus, în cadrul emisiunii „iUmor" difuzată la Antena 1, că nu are gânduri de însurătoare și că el și mama copilului său vor locui în case separate. Mai mult, actorul a zis că preferă să-și viziteze copilul doar în weekend-uri. 

Mihai Bendeac a spus că mama copilului său este încă studentă și că nu este din București. 

„Nu este din București, dar locuiește în București pentru că este studentă! Fiecare va fi la casa lui! Nu am gând de însurătoare, în niciun caz! O ză vizitez copilul în weekend-uri și așa mai departe! (…) E fată, o s-o cheme Letiția!  Nu e iubita mea, e mama copilului meu”, a  mai spus Bendeac, în cadrul emisiunii „iUmor", difuzată la Antena 1, cofnorm wowbiz.ro.

Răspunsul său i-a luat prin surprindere pe cei prezenți în emisiune. 

„Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…”, a remarcat Delia, în timp ce Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț au mărturisit că au ceva îndoieli.

„Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu”, a spus Mihai Bendeac încercând să încheie situația.