Evenimentul Zilei > Social > Mihaela Rădulescu, umilită de colegii din Antenă |VIDEO
Mihaela Rădulescu, umilită de colegii din Antenă |VIDEO

Mihaela Rădulescu, umilită de colegii din Antenă |VIDEO

Mihaela Rădulescu, producătorii şi prezentatorii emisiunii "Şcoala vieţii", de la Antena 2, şi unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri români, Zoso, sunt protagoniştii unui scandal declanşat de acesta din urmă, care a trucat o fotografie a vedetei, realizată pentru campania antifumat demarată, luni, de Ministerul Sănătăţii.

Emisiunea „Şcoala vieţii“, de la postul Antena 2, a fost suspendată după ce producătorii şi prezentatorii au difuzat fotografii trucate, însoţite de mesaje obscene, a căror protagonistă este Mihaela Rădulescu. „Antena 2 îşi cere scuze public pentru regretabila eroare din cadrul emisiunii «Şcoala vieţii», din data de 9 septembrie, apărută dintr-o impardonabilă neglijenţă. Au fost luate măsurile corespunzătoare administrative, printre care şi suspendarea emisiunii“, se arată într-un comunicat al postului.

„Mihaela… dar nu e cam îndrăzneţ mesajul?“

Vedeta Antenei 1 s-a văzut implicată într-un nou scandal, provocat de unul dintre cei mai cunoscuţi şi controversaţi bloggeri români, Zoso, dar şi de colegii de trust ai vedetei. Mihaela Rădulescu a realizat, de curând, afişele pentru campania antifumat a Ministerului Sănătăţii, în care a pozat sumar îmbrăcată, iar mesajele care însoţesc imaginile au fost trucate de Zoso şi postate pe blogul său.

Astfel, mesajul „Acum eşti ajutat să te laşi de fumat! Consiliere şi tratament gratuite“ postat, pe afişe, sub fotografia vedetei, a fost înlocuit cu „Numele meu este Mihaela Rădulescu şi promit să ţi-o sug dacă te laşi de ţigări“. Fotografiile trucate au fost preluate de site-ul starsstreet.ro, care a servit drept sursă pentru emisiunea „Şcoala vieţii“, de la Antena 2, prezentată de Amy Thera şi Andrei Vulpescu. Mihaela, contactată telefonic, a fost întrebată: „Dar nu e cam îndrăzneţ mesajul?“.

„Noi chiar am crezut
că e un mesaj avangardist“

„Noi chiar am crezut că e un mesaj avangardist… A fost o neînţelegere“, spune Amy Thera. „Sunt singura vinovată de situaţia creată, este o mare, mare greşeală a mea, pentru care îmi pare nespus de rău. Mi-am prezentat scuzele în mod public, atât faţă de Mihaela, cât şi faţă de telespectatori“, spune Andrada Moga, producătorul emisiunii.

„Nu a existat nicio intenţie ascunsă în toată treaba asta, a fost o eroare pe care o regret enorm“, explică ea. „În momentul în care ne-am documentat pentru această emisiune, pe site-ul Ministerului Sănătăţii nu existau niciun fel de fotografii din această campanie, aşa că am dat o căutare pe net şi am găsit acele poze, pe care le-am şi folosit. Nu mi-am imaginat că cineva poate truca fotografiile aproape imediat după ce au apă- rut… Mi-am dat seama chiar în timpul emisiunii de greşeala făcută, însă deja era prea târziu, poza fusese dată pe post“, explică Andrada Moga. „Acum plătesc preţul… «Şcoala vieţii» e o emisiune muncită, crescută de la zero. Sper să se reia“, adaugă ea.

„De prostia omenească
nu poţi să te fereşti“

„De prostia omenească nu poţi să te fereşti. Pe forumişti nu te poţi supăra. E ca şi cum te-ai supăra pe vânt că-ţi încâlceşte părul. Dar pe colegii tăi din trust…“, a declarat Mihaela Rădulescu, referitor la gafa colegilor de la Antena 2. Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta intenţionează să acţioneze în instanţă postul de televiziune.

Ilie Năstase, în chiloţi

În ciuda acestui scandal, apărut la mai puţin de o săptă- mână de la lansarea campaniei, Mihaela Rădulescu are noi aliaţi în lupta împotriva acestui viciu: Ilie Năstase, soţia sa, Amalia Năstase, şi Nadia Comăneci. Invitaţi ieri la matinalul „’Neatza cu Răzvan şi Dani“, cei doi foşti campioni au acceptat provocările prezentatorilor emisiunii, astfel că Nadia a făcut sarmale, iar Ilie Năstase şi-a dat jos pantalonii, „etalând“ o pereche de boxeri Hugo Boss.

Fostul tenismen a explicat acest gest ca o dovadă de solidaritate cu vedeta Antenei 1, care a pozat pentru campania antifumat îmbrăcată sumar, doar cu o pereche de chiloţi roşii. Totodată, Ilie Năstase a afirmat că şi soţia sa, Amalia, a acceptat să fie fotografiată în aceeaşi ipostază, pentru a sprijini lupta împotriva fumatului. La rândul său, Nadia Comăneci a declarat că urmează să pozeze şi ea la fel de sexy ca Mihaela Rădulescu, pentru a le sugera românilor că există şi alte plăceri pe lume în afara fumatului.